Destinatii Turistice

Cazare Ieftina Neptun

Pentru cei ce doresc o statiune pe litoralul romanesc unde sa se relaxeze impreuna cu familia, sa se bucure de liniste, este indicat sa se mearga in Neptun. Aceasta statiune este una din cele mai luxoase statiuni de pe litoral, aici gasindu-se cel mai fin nisip de pe litoralul Marii Negre, cele mai luxoase hoteluri din statiune.

Statiunea este situata in sud-estul Romaniei, avand o vegetatie bogata, in apropriere gasindu-se padurea Comorova. Cea mai luxoasa plaja din Neptun este plaja La Steaguri unde turistii care vin aici spun ca este cea mai amenajata plaja de pe litoralul romanesc deoarece are aici se gaseste cel mai fin nisip si un fund nisipos al marii.

Datorita faptului ca statiunea se gaseste in apropierea Lacului Techirghiol care ofera namol sapropelic, aceasta are ofera tratamente datorita climei marine bogata in aerosoli salini si radiatii solare, apa de mare clorurata, sodica, magneziana, sulfa si hipotonca, dar si ape sulfuroase mezotermale. Bolile care se pot trata datorita acestor factori de cura naturala sunt: stari posttraumatismale, tulburari respiratorii, boli dermatologice, boli ale sistemului nervos periferic dar si boli reumatismale degenerative, inflamatorii si diartritice.

Statiunea Neptun ofera de asemenea si alte lucruri pe care turisti pot sa se bucure de cinema in aer liber, Teatrul de Vara, Bazarul Neptun, terenuri de sport, debarcader, un parc de distractii pentru cei mici dar si pentru cei mari si bineinteles pentru cei ce adora sporturile pea pa, aici pot face schi nautic, etc. Pentru cei ce adora mancarea de calitate si gustoasa, restaurantele din statiune ofera o varietate bogata de preparate culinare, specialitati din fiecare zona a lumii dar si specialitati din peste.

Neptun este statiunea ideala pentru viata de familie, pentru cei ce vin cu copii mici, care vor sa aiba parte de liniste si relaxare, sau pentru ce ce vin aici penru a se trata de unele boli pentru care Marea Neaga si lacul Techirghiol ofera tratamente. Personalul de la clinicile private au grija ca fiecare pacient care pleaca din aceste clinici sa isi imbunatateasca starea de sanatate, sa fie trati asa cum trebuie, sa aiba parte de cele mai bune servicii. Acest lucru este posibil datorita aparaturii ultra moderna de care aceste clinici dispun si care vor sa ofera pacientilor tot ce este mai bun.

Plajele din statiunea Neptun sunt cele mai luxoase plaje de pe litoralul romanesc datorita nisipului fin si alb datorita continutului ridicat de siliciu. Pe plaja se gasesc in numar mare sezlonguri pentru care turisti trebuie sa plateasca o suma modica.

Related posts
Destinatii Turistice

Eforie-Nord mai frumoasa ca niciodata!

Destinatii Turistice

S-a dat startul la petrecere in Mamaia!

Destinatii Turistice

Descopera Barcelona prin intermediul uni city break

Destinatii Turistice

Exploreaza lumea cu Dante travels

Sign up for our Newsletter and
stay informed