Afaceri la Domiciliu

Ce beneficii are un reprezentant Avon

Majoritatea dintre noi stim ca a fi reprezentant Avon inseamna sa reprezinti si sa sustii una dintre cele mai mari companii de vanzari de cosmetice din Romania. Desi sunt foarte multi tineri care au ales acest job, expansiunea si succesul produselor Avon pe piata romaneasca, atrag tot mai multe persoane doritoare de a ocupa postul de reprezentant al companiei Avon. De cele mai multe ori, o persoana se inscrie in programul de vanzari Avon din dorinta de a-si extinde castigurile si de a beneficia de premiile, promotiile, training-urile puse la dispozitie de Avon pentru reprezentantii sai. Care sunt, insa, aceste beneficii ale unui reprezentant al companiei Avon? Iata, mai jos, cateva – cele mai importante dintre ele – dintre beneficiile pe care le are o persoana care se ocupa activ cu distribuirea de produse cosmetice Avon.

  1. In primul si primul rand, jobul de reprezentant Avon nu este unul cu program fix. Tu decizi cand incepi munca, cand o termini, cate ore lucrezi pe zi, de unde anume faci acest lucru. Aceasta activitate nu implica statul 8 ore la un birou, intr-o cladire fara lumina naturala, in fata unui calculator. Poti lucra de acasa, din propriul birou, de la scoala si chiar din aer liber.
  2. Ca reprezentant Avon beneficiezi de foarte multe reduceri si promotii. In permanenta vei primi ultimele cataloage de produse Avon si vei fi pus la curent cu noile produse cosmetice, cu cadourile si preturile cele mai mici din colectia curenta. Astfel, vei avea posibilitatea sa-ti achizitionezi cosmetice de calitate la preturi foarte bune.
  3. Un reprezentant Avon isi face singur salariul. Mai exact, salariul tau va fi in functie de cate comenzi primesti. Daca vrei un salariu mai mare, nu trebuie decat sa te implici mai mult si mai intens in vanzarea de produse Avon.
  4. Faci parte din cea mai mare comunitate de femei pasionate de make-up si stil. Traiesti pur si simplu intr-o lume a frumusetii, intr-o lume a cosmeticelor si produselor de intretinere. Ce poti sa-ti doresti mai mult?
  5. Un reprezentant Avon castiga, fara sa-si dea seama, numeroase abilitati de comunicare, relatii publice si negociere. Pentru a vinde cat mai multe produse, vei fi nevoit sa-ti faci propriul plan de marketing, sa fii propriul tau PR asa ca, fara sa-ti dai seama, te vei dezvolta armonios pe partea de comunicare.

Daca doresti si tu sa te inscrii in Avon, nu trebuie decat sa cauti un anunt de inscrieri Avon si sa completezi formularul pus la dispozitia ta. Inscrierea Avon nu inseamna deplasarea la un sediu pentru interviu, ci doar completarea unui chestionar cu intrebari clare si simple.  Mult succes!

Related posts
Afaceri la Domiciliu

Deblocarea ușilor – câteva sfaturi utile

Afaceri la Domiciliu

Utilizarea policarbonatului pentru cladirile industriale

Afaceri la Domiciliu

Munca la domiciliu – idei de afaceri pe internet

Afaceri la Domiciliu

Peruci – cele bune, cele rele si cele ridicole

Sign up for our Newsletter and
stay informed