Cadouri

Ce categorii de cadouri exista ?

Dupa o statistica facut de eBay, exista 3 tipuri de femei cand vine vorba de felurile de cadouri pe care le facem.

– Emotionale. Aproximativ 4 din 10 femei, cand vine forba de facut cadouri sunt emotionale. Acestea cauta de obicei lucruri unice, si se gandesc indelung cand vine vorba de gasit un dar perfect, fie ca este vorba de cadouri pentru barbati, fie ca de altele pentru copii, mame sau prietene. Fmeile emotionale vor sa le arate acestor persoane inportante din viata lor, cat de mul stiu despre ei, asa ca iau mult timp sa impacheteze cu grija cadourile, si sa le ofere personal sarbatoritilor, de obicei impreuna cu o felicitare potrivita ocaziei.

– Practice. Doar 1 din 5 femei cad in aceasta categorie. Atunci cand ofera cadouri, acestea sunt utile. Cel mai bun cadou in optiunea lor sunt banii cash, pentru ca pe acestia sarbatoritul ii poate intrebuinta dupa bunul plac. Asadar sunt dominate de practicalitate cand ofera ceva. De obicei chiar si cand primesc cadouri femei, prefera ca acestea sa fie utile: electrocasnice, bonuri valorice sau bani.

– Comode. Aproximativ 16 la suta dintr eparticipantele la studiu s-au identificat ca facand parte din aceasta categorie. O femeie comoda in oferirea de cadouri este un cumparator care pune pret pe eficenta pai mult decat orice. Nu-i place sa petreaca timpul in magazine si de obicei cumpara din acelasi loc. Atunci cand trebuie sa faca cadouri, le vede mai degraba ca pe niste corvoade necesare insa neplacute.

– De moment. Aceste femei, sunt cele care de obicei ajung sa cumpere cadoul dorit in ultimul moment. Le place sa fie pe fuga, de fapt ce-i drept nici nu isi amintesc mai repede de aceasta sarcina, iar cand aleg un cadou, o fac pe loc, in functie de ce vad si le place. Nu merg de acasa cu planul facut. Aproape 14% dintre femei cumpara cadouri de moment.

Tu in ce categorie te incadrezi?

 

Related posts
Cadouri

Cum alegem cosmeticele pentru cadourile barbatilor?

Cadouri

Cum alegi un cos cadou perfect

Cadouri

Cum sa alegi cosul cadou perfect

Cadouri

De ce sa oferi cosuri cadou de Crăciun

Sign up for our Newsletter and
stay informed