Finante

Ce este un credit nebancar si cand ai nevoie de el?

quick-10-second-loan-630-x389_20150923211620_pfPartea financiara poate deveni o problema, pentru fiecare dintre noi. Chiar daca avem calculate in detaliu toate datoriile si stim fiecare banut care ne intra in buzunar, apar mereu situatii neprevazute. Daca nu ai bani stransi la ciorap, singura solutie ramane imprummutul.

Din fericire, exista o multime de solutii de imprumut: creditele bancare, prietenii sau creditele nebancare. Creditele bancare ar fi o varianta foarte buna, insa se dau destul de greu si in urma unei analize stricte. Prietenii sunt si ei o optiune buna, insa nu intotdeauna sunt dispusi sa ofere bani, in conditiile in care pot avea si ei probleme financiare. Astfel, singura solutie buna pe care o poti lua in considerare este un credit nebancar IFN.

IFN vine de la institutii financiare nebancare si se refera la acele institutii care iti pot oferi bani, fara a-ti solicita prea multe detalii si fara a te pune sa astepti. De regula, IFN-urile ofera imprumuturi p termen scurt, pentru cei care au neaparata nevoie de bani. Daca te gandesti la un astfel de credit, avantajele sale sunt urmatoarele:

  • Este foarte rapid, putand fi accesat in 24 de ore. AStfel, atunci cand ai o urgenta te poti folosi rapid de niste bani;
  • Ofera o flexibilitate foarte mare, putand fi acordat fara prea multa birocratie;
  • Poate fi accesat online, ceea ce inseamna un plus de economie de timp si de flexibilitate.

Cand ai nevoie de un astfel de credit?

Un credit nebancar nu se acceseaza oricand. Este bine sa te gandesti la o astfel de solutie doar in cazul in care ai foarte mare nevoie de bani. O urgenta de sanatate sau o urgenta de familie pot fi motive perfecte pentru un credit nebancar. Nevoia unui telefon nou nu este, insa o solutie de luat in calcul pentru o astfel de problema.

Specialistii in creditare recomanda atentie maxima la accesarea unui astfel de credit. Fiecare contract semnat trebuie citit cu mare atentie iar rambursarea trebuie sa se faca in cel mai scurt timp. IN felul acesta nu se vor acumula dobanzi foarte mari iar creditul poate sa fie unul productiv. In caz contrar, dobanzile pot depasi cu usurinta valoarea creditului, ceea ce inseamna o pierdere consistenta de bani.

 

 

Related posts
Finante

Prioritatea definirii dosarul preturilor de transfer pentru garantarea afacerilor intra-grup profitabile.

Finante

Esti in cautarea unui credit rapid online?

Finante

Ce este un bon de cresa si de ce sa-l oferi angajatilor tai

Finante

Cum afli cat costa o asigurare RCA?

Sign up for our Newsletter and
stay informed