Arta

Ce este zodiacul?

Termenul latin Zodiac se traduce ”gradina zoologica a animalelor”. Aceasta centura face parte din mariile cercuri ale boltei ceresti astonomice.

Este calea pe care Soarele o are ( de asemenea numit ecliptic), in galaxia noastra care curpinde 12 constelatii, una pentru fiecare semn al zodiacului. Multe dintre aceste constelatii sunt animale, cum ar fi Rac, Berbec, Leul, Sagetator, in timp ce putini oameni sunt Gemeni si Fecioara.

Exista doua sisteme pentru a determina miscarea planetei prin Zodiac. Unul se numeste Zodiac Sideral, care utilizeaza steaua de nord ca punct de plecare, iar celalalt este Zodiac Tropical. Zodiacul din urma masoara miscarea de pozitie a Soarelui pe ecpliptic in prima zi de primavara. Acest fenomen se numeste punctul de Berbec la zero grade. Se misca inapoi si marcheaza echinoctiul de primavara. Zodiacul tropical de asemnea, marcheaza inceputul din  celelalte trei sezoane.

Daca vrei ca influentele astrelor sa fie optimizate, poti comanda cateva bijuterii astrologice, care sa diminueze efectele negative, si sa amplifice pe cele positive. Sunt bijuterii cu pietre semipretioase alese in functie de harta ta astrologica.

Alte articole astrologice pe  Zodiac24.ro – Horoscop si Zodiace

Related posts
Arta

Tatuaje la preț redus în București!

Arta

Farmecul aparte al picturilor cu peisaje

Arta

EXPO REMBRANDT 2014

Arta

Care sunt trasaturile portalurilor online de pictura?

Sign up for our Newsletter and
stay informed