Diete si Cure de Slabire

Ce inseamna o dieta moderna si in ce consta aceasta

Inca din cele mai vechi timpuri si pana in zilele noastre oamenii (in special femeile) nu au fost multumite de felul cum arata. Acestea au facut tot posibilul sa arate cat mai bine, de la machiaje, imbracaminte si pana la silueta lor. In zilele moderne din cauza faptului ca s-a promovat foarte tare asa numita ‘silueta perfecta’ multe femei sufera adevarate traume datorita faptului ca nu au silueta mult dorita.

Tocmai din acest motiv cu timpul au aparut diferite metode de slabit mai mult sau mai putin eficiente, unele fiind foarte dure altele mai usoare. Acestea au variat din cele mai vechi timpuri, de la renumitele ceaiuri de slabit si pana la dietele moderne de slabit sau chiar pastile.

Despre dieta moderna

O dieta moderna spre deosebire de una clasica difera foarte mult din mai multe aspecte. In primul rand o dieta moderna trebuie sa fie adaptata programului modern de lucru astfel incat sa fie cat mai simpla de urmat. In al doilea rand aceasta trebuie sa fie bine structurata si sa furnizeze absolut toate substantele nutritive necesare de organism in 3 mese principale (mic dejun, pranz si cina) si maxim 2 gustari (prima intre mic dejun si pranz si a doua intre pranz si cina). Un alt factor foarte important este faptul ca o dieta moderna trebuie sa nu necesite retete culinare speciale deoarece prepararea acestora necesita foarte mult timp, iar in ziua de astazi se stie foarte bine faptul ca timpul este pretios si parca din ce in ce mai scurt. Prepararea unei mese nu trebuie sa dureze mai mult de 10-20 de minute ca altfel este posibil ca persoana sa abandoneze dieta de slabit.

Un exemplu bun de dieta este dieta Irina Reisler care este foarte populara in ultima vreme dupa cum se vede AICI unde se discuta despre aceasta. Va mai pot recomanda dieta max plank care este la fel foarte eficienta, multe persoane s-au aratat foarte incantate de silueta lor dupa incetarea acesteia.

Related posts
Diete si Cure de Slabire

Dieta flexibila pentru slabit sau crestere in masa

Diete si Cure de Slabire

Cum sa slabesti mai repede, dar sanatos

Diete si Cure de Slabire

5 motive pentru care trebuie sa alegi Dieta Rina

Diete si Cure de Slabire

Cauti diete de slabit rapide? Iata cum poti da jos kilogramele intr-un timp record!

Sign up for our Newsletter and
stay informed