Web Design

Cele mai folosite scripturi de directoare web

Oferte de inscriere in directoare web, puse la dispozitie de expertii SEO, raman una dintre cele mai ieftine si la indemana metode de link building pentru webmasterul modern, astfel ca, desi fata de acum 4-5 ani aceasta procedura si-a pierdut din popularitate, lista directoarelor romanesti in care se pot face inscrieri ramane totusi destul de bogata.

Cum sa mentii un director web de calitate

Directoarele web se bucura de popularitate in intreaga lume deoarece ofera alternativa ieftina si relativ usoara fata de alte metode de linkbuilding, iar pe de alta parte, acestea sunt si o metoda sigura de a face bani pentru detinatorii directoarelor. Un director bine cotat poate cere o anumita suma pentru inscriere si poate produce, in functie de popularitate, un profit considerabil. In cazul directoarelor web cu inscriere gratuita, veniturile se pot genera din reclame si bannere.

Esential este ca directorul sa se afle in lista directoarelor romanesti de calitate, iar pentru a mentine un director web in aceasta pozitie, promovarea si dezvoltarea constanta sunt de maxima importanta. Un director web de calitate trebuie sa fie updatat la zi si sa acorde mare atentie tipurilor de site-uri pe care le listeaza pentru a mentine nivelul calitatii.

Script directoare webCele mai folosite scripturi pentru directoarele web

Inainte de toate, este nevoie de un script care sa se potriveasca nevoilor si cerintelor individuale ale fiecarui director in parte. Lista din care se poate alege este destul de lunga, cele mai populare scripturi fiind si cele folosite de cele mai bine cotate directoare din lista directoarelor romanesti.

1. PhP LD sau PhP Link Directory. Acest script nu este gratuit, insa este unul dintre cele mai ieftine si mai bine adaptate scripturi de directoare disponibile in momentul actual. La achizitionare, acesta vine cu un numar mare de template-uri din care se poate alege, dar si un numar de mod-uri folositoare. PhP LD este folosit de peste 50.000 de site-uri.

2. SalePhPScripts. Acest script se lauda in primul rand cu flexibilitatea si usurinta de utilizare. Este deja adaptat cu o structura de linkuri potrivita pentru SEO, modul de facebook integrat, un control sporit al listelor, pagini aditionale pentru content si chiar auto translator. Cel mai important este ca instalarea acestuia este aproape intuitiva si nu este nevoie de multe cunostinte in domeniu pentru a pune site-ul pe picioare.

3. eSyndiCat. Acest script este cel mai profesional si de incredere script de pe piata. Aproape orice detaliu poate fi personalizat si fiecare trasatura a sa este gandita in asa fel incat webmasterii sa poata lansa cel mai eficient tip de director de pe piata, cu multiple tipuri de oferte de inscriere.

4. PhPMYDirectory. Scriptul se bazeaza in primul rand pe usurinta de utilizare si management a directoarelor web ce doresc sa se mentina in lista directoarelor web de calitate. Are peste 100 optiuni de configurare, mai mult decat majoritatea scripturilor pentru directoare web disponibile in momentul actual.

5. SobiPro. Avantajul sau principal este ca vine de la Joomla, un nume ce a capatat deja notorietate in domeniul programarii web si permite crearea de directoare multiple, oferind in acelasi timp o mai mare libertate utilizatorilor.

6. PhP Weby. Un script mai putin profesional, insa absolut gratuit, cu un sistem integrat de plata prin PayPal, optiune de validare a linkurilor, categorii si subcategorii nelimitate, editor de linkuri, optiuni de linking reciproce si multe altele. Acest script este neasteptat de complex pentru o varianta gratuita.

7. DirectoryPress. Asa cum sugereaza titlul, acest script pentru directoare web este pus la dispozitie de WordPress si ofera toate optiunile necesare pentru a crea un director de articole profesional si usor de utilizat.

8. qWebDS. Este pentru webmasterii care cauta un script creativ. Cu peste 14.000 de website-uri ce il utilizeaza la nivel mondial, inclusiv site-uri din lista directoarelor romanesti, qWebDS este unul dintre cele mai populare scripturi ale momentului. Se distinge in mod special prin optiunile panoului de administrare si diversele optiuni disponibile gandite pentru un management mai usor.

In functie de calitatea directorului web, webmasterii pot ridica pretul pentru ofertele de inscriere puse la dispozitia utilizatorilor. Pentru a putea face profit dintr-un director web, fiecare aspect si detaliu este important, iar primul pas in construirea unui director ce inspira profesionalism si incredere este alegerea scriptului potrivit.

Related posts
Web Design

CREARE MAGAZIN ONLINE: OPEN SOURCE vs. SOLUTIE CUSTOM

Web Design

Cate tipuri de site-uri web exista?

Web Design

Cum sa incepi in Web Design

Web Design

Web Design Simplu, dar Eficient

Sign up for our Newsletter and
stay informed