Jocuri

Ce reprezinta robotii Jaegers din filmul Pacific Rim?

Pacific Rim este cel mai nou film SF, care va fi lansat in iulie 2013. Pentru fanii filmelor cu roboti si cu dusmani ai pamantului, acesta se dovedeste a fi un SF nu neaparat original insa categoric un SF in care robotii fac deliciul actiunii. In film, marea asemanare se poate face cu personajele din Transformers. Si acolo, impotriva fortelor raului lupta tot robotii. In Transformers, robotii sunt o rasa pe cale de disparitie, fara planeta, ajunsa pe Pamant sa il apere de Decepticoni, dusmanii de moarte ai acestora.

Decepticonii doresc extinctia rasei Autobotilor cat si pe cea a oamenilor. In Pacific Rim insa, actiunea se intampla un pic altfel, intr-o incercare de originalitate. Pe pamant ajung cativa extraterestri giganti, direct in Oceanul Pacific. Verisori ai Godzilla asa cum se insinueaza si cum se poate percepe foarte usor, extraterestrii sunt porniti sa distruga Pamantul. Impotriva lor oamenii cauta o solutie eficienta. Aceasta este gasita pana la urma in robotii gigantici, denumiti Jaegers.

Chiar daca am spus ca acesti roboti pot fi asemanati cu cei din Transformers, Jaegers sunt altceva la origine. Daca unii se joaca doar cu roboti lego, in film doi piloti conectati la nivel neural conduc 2 din cei mai uriasi si mai puternici roboti creati vreodata de oameni.

Motivare vine din dorinta de a apara pamantul cu orice pret si robotii sunt cele mai puternice arme pe care oamenii le au impotriva extraterestrilor giganti. Filmul in sine este realizat in cea mai mare parte din imagini generate pe calculator insa inca din trailer se poate observa ca are incarcatura emotionala si un fir al povestii incitant. Pana va aparea in cinematografe, dupa 1 iulie, ne vom multumi asadar doar cu imaginile din trailer.

Related posts
Jocuri

De ce sa-i lasati pe cei mici sa se joace online

Jocuri

Care sunt cele mai cunoscute jocuri online

Jocuri

Lego, jucariile educative pentru copii

Jocuri

Jocurile cu Dora, preferate de copiiii curiosi

Sign up for our Newsletter and
stay informed