Motivational

Cea mai citita carte motivationala – De la idee la bani

Milioane de oameni au descoperit succesul dupa ce au citit celebra carte a lui Napoleon Hill – cel mai cunoscut autor de literatura motivationala. Cartea „De la idee la bani” a ajutat de-a lungul anilor milioane de oameni sa-si atinga telul, cat mai repede: astfel, unii au dobandit mari averi, altii au obtinut succesul pe plan profesional, personal sau social.

Napoleon Hill este un renumit scriitor american, care a fost preocupat timp de 20 de ani de filozofia succesului si, dupa numeroasele interviuri pe care le-a luat sutelor de milionari, la indemnul lui Andrew Carnagie (cel mai bogat om din lume, in acea perioada), a scris cartea „De la idee la bani„, care s-a bucurat de cel mai mare succes din istorie.

carteDe sfaturile date in cartea lui Napoleon Hill, au beneficiat milioane de persoane din intreaga lume – stau marturie in acest sens numarul mare de scrisori de multumire pe care le-a primit autorul. Cartea ne recomanda sa folosim puterea subconstientului pentru a obtine ceea ce ne dorim, dar trebuie sa fim atenti la gandurile cu care ne hranim mintea, intrucat gandurile pozitive atrag reusita, pe cand gandurile negative atrag infrangerea, iar subconstientul nu va face altceva, decat sa ne sprijine sa ne atingem orice scop dorim.

Autorul isi sfatuieste cititorii cum sa procedeze pentru a obtine succesul, aratand care este planul si formula succesului, precum si care sunt principiile ce ii determina pe oameni sa-si depaseasca obstacolele si sa-si atinga telurile. Cei care nu au un plan bine intocmit, nu vor reusi sa-si implinesca dorintele.

Cartea „De la idee la bani” ne invata care sunt metodele prin care putem sa eliminam teama, nehotararea si indoiala, si sa capatam cat mai multa incredere in noi insine. Drumul spre succes este o incununare a mai multor factori care pot aduce implinirea doritelor – si anume, este vorba de multa vointa, care trebuie impletita cu o dorinta arzatoare si cu multa perseverenta, fara de care succesul nu este posibil.

Toti oamenii care au adunat averi uriase, au trecut testul perseverentei si si-au folosit cunostintele pentru un scop nobil, au invins orice obstacol si orice provocare ce le-a stat in cale, si nu au renuntat la telul pe care si l-au propus, pana nu l-au implinit. Autorul ne recomanda sa perseveram si sa nu ne lasam invinsi niciodata, pentru ca in viata castiga numai cei care nu abandoneaza.

Related posts
EDUCATIEMotivational

Bucura-i pe cei dragi cu citate despre zambet. Transmite-l pe cel potrivit

Motivational

Cum sa-ti construiesti increderea in tine

Sign up for our Newsletter and
stay informed