Sfaturi in bucatarie

Ceainaria, locul în care timpul iti mai da un ragaz

Nu ne mai ajunge timpul si nu avem inca niciun magazin deschis de unde sa il cumparam, insa, putem sa ii ma cerem si cate un ragaz din cand in cand, sa ne mai lase sa ne mai si odihnim dupa fuga de zi cu zi, de ici pana colo. Insa, sunt locuri in care putem gasi timp, in care uitam de el si in care putem sa ne relaxam dupa ce am petrecut zile intregi gandindu-ne la probleme, gandindu-ne ca nu avem timp si tot gandindu-ne. Locurile acelea despre care vorbeam sunt primitoare, sunt pline de povesti, de cultura, de liniste, de muzica ambientala, de arome si de oameni voiosi care au reusit sa faca o intelegere cu timpul. Locurile acelea poarta un singur nume, ceainarii.

Acestea exista peste tot in lume, sub diferite denumiri si cu decoruri si mai diferite, in functie de cultura fiecarei tari in parte. Intr-o ceainarie nu trebuie sa mergi neaparat cu cineva, caci acolo poti sa te regasesti, sa alungi oboseala cu o ceasca de ceai fierbinte. Aici, poti sa iti petreci timpul citind carti, caci de obicei, in ceainarii vei gasi cate o mica biblioteca cu carti de capatai. Aici iti vei putea face prieteni noi, vei putea socializa cu persoane care iubesc ceaiul si care iti vor putea povesti o multime de lucruri interesante, pe care nu ai avut cum sa le descoperi pana atunci. Ambientul este unul difeirt, unul care te acapareaza si care te face sa uiti de timp si de presiunea lui. Aici vei putea sa afli mai multe despre ceai si vei putea testa mai multe sortimente, pana cand, vei ajunge sa spui ca “acesta este ceaiul meu preferat”. Tot aici, te vei indragosti de micile lucrusoare aranjate frumos pe ici pe colo, dar si de seturile de cesti sau ceainice. Iti vei gasi o noua pasiune, care nu iti va rapi din timp, ci care iti va oferi relaxare, si anume ceaiul.

Daca nu ai timp sa colinzi ceainariile, deoarece timpul e prea hain, atunci si vizita unei ceainarii virtuale va fi una benefica. Laceainarie.com este locul in care vei gasi frumoase povesti despre lumea ceaiului, vei gasi informatii despre ceainarii in care vei putea evada in timpul liber si vei descoperi locuri pe care le vei putea vizita.

Related posts
Sfaturi in bucatarie

Cum facem un bors bun

Sfaturi in bucatarie

O bucatarie adevarata are vase de gatit!

Sfaturi in bucatarie

Cum se servesc bauturile si mancarurile

Sfaturi in bucatarie

Invata sa gatesti delicios si sanatos cu Bucataria Culinara!

Sign up for our Newsletter and
stay informed