Copii

Cele mai populare jucarii pentru copii

In zilele noastre, copii sunt mai mult atrasi de calculatoare decat de vechile jucarii pentru copii care ne-au luminat zilele atatia ani la rand. Cu toate acestea, marile companii ce se ocupa de fabricarea si distribuirea jucariilor pentru copii au conceput noi modele de jucarii pentru a atrage atentia micutilor din lumea intreaga. Printre aceste jucarii putem identifica terenuri de fotbal in miniatura, masini de ultima generatie ce pot fi conduse cu ajutorul unor telecomenzi si chiar si cele mai moderne versiuni ale lui Barbie, papusa care a invadat imaginatia fetitelor in ultimele decenii.

Un top al celor mai populare jucarii pentru copii

  1. Masinile cu telecomanda.

Poti citi bucuria unui copil care tine in mana o masina cu telecomanda. Ce face ca acest model de jucarii sa fie atat de atractiv, mai ales pentru baieti? Pai, pentru a raspunde la aceasta intrebare, trebuie sa ne gandim la cat de mult sunt atrasi adultii de cele mai moderne masini.

  1. Teren de fotbal in miniatura

Cu siguranta fotbalul este unul dintre cele mai urmarite sporturi din lume. Copii viseaza sa ajunga campioni mondiali la fel ca idolii lor. Insa pana ajung in pozitia in care sa joace o finala de liga campionilor sau de campionat mondial, exista o posibilitate mai rapida de a trai experienta fotbalistica, si anume la fotbalul pe un teren in miniatura. Ei isi convoaca prietenii la un turneu de fotbal si fiecare incepe sa-si arate talentul in sportul rege. Exista in magazine diverse table de juuat fotbal, fie din lemn, fie din plastic.

  1. Papusa Barbie

In lumea fetelor, cele mai populare jucarii pentru copii sunt papusile. Cea mai populara papusa dintre toate este Barbie, cu o istorie de aproximativ 60 de ani. Creata de catre o femeie de nume Ruth, papusa Barbie a devenit unul dintre cele mai recunoscute brand-uri la nivel mondial. Ruth avea o fetita pe nume Barbara, iar aceasta a fost inspiratia ei pentru a crea celebra papusa.

Acestea sunt practic cele mai populare jucarii pe care fiecare copil si le-ar dori in colectie. Ele si-au castigat locul in acest top datorita vanzarilor produse la nivel mondial. Asadar, daca ai unul sau mai multi copii, ai face bine sa procuri una dintre jucariile prezentate mai sus.

Related posts
CASA SI FAMILIECopii

Alege un carucior 3 in 1 si profita de toate avantajele oferite

Copii

Iată cea mai simplă metodă să-ți faci copilul să renunțe la biberon!

Copii

Educatia, de ce este importanta

Copii

Hainele elegante pentru copii – la preturi avantajoase in perioadele de reduceri

Sign up for our Newsletter and
stay informed