Copii

Jucariile din lemn – de nelipsit

Simti ca micutii tai nu se bucura cum ar trebui de actualele jucarii? Multi parinti simt asta si cauta sa le gaseasca copiilor jucariile potrivite, care sa capteze atentia copiilor pentru mai mult timp. Cand copilul inca este mic nu are dorinte care sa si le exprime, iar noua nu ne ramane decat sa cumparam lucruri specifice varstei copilului. Daca jucariile din plastic care se gasesc prin majoritatea magazinelor nu va multumeste copilul, atunci va recomand sa incercati jucariile din lemn.

lemnIn ultima vreme jucariile din lemn si-au cam pierdut din popularitate, insa acestea sunt totusi foarte benefice si interesante si mult mai calitative decat cele de plastic. Sunt sanse ca o jucarie din lemn sa nu arate la fel de spectaculos precum una din plastic, dar cu siguranta una din lemn are o viata mai lunga si poate fi mai benefica pentru un copil.

Adevarul este ca aceste jucarii din lemn sunt complet diferite fata de cele de plastic, lucru care le face si mai interesante. Iar mult parinti prefera sa cumpere micutilor jucarii din lemn pentru copii cu varsta intre 0-3 ani, decat sa cumpere jucarii din plastic.

Daca nu ai cumparat inca nici o jucarie din lemn, dar ai de gand, vei observa ca acestea iti vor tine copilul preocupat mai mult decat te-ai astepta. Si chiar daca in ultimii ani au avut intaietate jucariile din plastic, ei bine, jucariile din lemn incep incet-incet sa intre din nou in atentia parintilor si se observa o crestere in interesul acestora in ultima vreme.

De ce sa alegem jucarii din lemn?

Beneficii de dezvoltare. Jucariile moderne din plastic au rolul de a amuza si a distra copilul, iar de multe ori sunt galagioase si se strica repede, in timp ce jucariile din lemn tind sa stimuleze creativitatea si imaginatia. Textura naturala a lemnului stimuleaza simturile copilului.

Sunt mai sigure si nu sunt nocive. Jucariile din lemn sunt mult mai sigure, fiindca acestea nu contin diferite toxine sau chimicale. Iar acesta este un aspect foarte important, fiindca majoritatea copiilor tind sa bage jucariile in gura.

Chiar daca in ziua de astazi pur si simplu ne sunt “bagate pe gat” prin spoturi publicitare tot felul de jucarii moderne din plastic, merita sa incercati si alternative realizate din lemn.

Related posts
CASA SI FAMILIECopii

Alege un carucior 3 in 1 si profita de toate avantajele oferite

Copii

Iată cea mai simplă metodă să-ți faci copilul să renunțe la biberon!

Copii

Educatia, de ce este importanta

Copii

Hainele elegante pentru copii – la preturi avantajoase in perioadele de reduceri

Sign up for our Newsletter and
stay informed