Industrie

Compania MODPACK SYSTEM Ploiesti a aniversat 5 ani de la infiintare

Lider de piata in oferirea de solutii integrate de ambalare industriala, cu un grad avansat de personalizare si adaptare la cerintele clientilor, compania MODPACK SYSTEM din Ploiesti a aniversat, vinerea trecuta, 5 ani de la infiintare. Fondatorii firmei, Valentin si Bogdan Malaescu, au avut fericita inspiratie de a se orienta, din start, spre dezvoltarea progresiva a acestui segment de nisa al ambalarilor industriale.

O atentie deosebita a fost acordata dezvoltarii segmentului productiei de ambalaje din lemn, a celui de servicii de ambalare la cheie si, mai nou, a segmentului de distributie nationala a materialelor de ambalat pentru branduri cunoscute pe piata de profil, precum Propack- Italia, Weltkamp- Olanda, DR Shrink- USA, Narrowtex. Urmarind, in permanenta, satisfacerea tuturor cerintelor clientilor, MODPACK SYSTEM a avut nu doar o evolutie spectaculoasa, ci a sfidat chiar si climatul auster al crizei economice mondiale, astfel ca, dupa numai 5 ani de la infiintare, are o cifra de afaceri de circa 1.000.000 de euro/an si un efectiv de 30 de angajati. Cum era si de asteptat, portofoliul de clienti a crescut an de an, cuprinzand inclusiv firme cu capital strain sau companii multinationale, precum Timken Romania, Pirelli, Michelin, Philip Morris, British American Tobacco, ABB, Alstom, Gonzales, Celestica, Eurosic sau Van Doorn Export Packing. Iar eforturile acestui colectiv au fost rasplatite, compania ocupand locul al II-lea in Topul Firmelor Prahovene 2012, pentru rezultatele economico-financiare deosebite inregistrate in 2011.
Pe langa sarbatorirea celor 5 ani de existenta, in viata companiei MODPACK SYSTEM a mai avut loc, vinerea trecuta, un eveniment deosebit: inaugurarea centrului logistic din incinta Ploiesti West Park- Allianso. In afara oficialitatilor locale sau judetene, la petrecerea prilejuita de acest eveniment, gazduit de Clubul Black&White din Aricestii Rahtivani, a fost invitata si cunoscuta solista de muzica usoara Nico (in foto), ale carei binecunoscute si indragite slagare au fost apreciate de intreaga asistenta.

www.modpack.ro

Related posts
AfaceriIndustrieRestaurante

Siguranta in industria alimentara si chimica cu pardoselile Ucrete

AfaceriIndustrie

Lucian Bode: „Va rog sa tineti santierele in ritmul de pana acum”

AfaceriAgriculturaAntreprenoriatIndustrie

Adrian Oros: „O parte din piete au fost inchise, si de aceea am facut apel inca de la inceputul crizei catre administratiile publice locale sa lase pietele deschise”

AfaceriIndustrie

Pirelli Slatina isi suspenda activitatea

Sign up for our Newsletter and
stay informed