Afaceri

Containere

Containerele in general sunt folosite cum toti stim la transport naval, insa domeniul acesta a evoluat. In domeniul locuintelor mobile containerele sunt un adevarat succes pe piata constructiilor si nu numai. Acestea se dezvolta pe un proiect unic si pot fi accesorizate dupa bunul plac al fiecarui client.  Acestea se pot aseza pe diferite suprafete nu trebuie sa fie neaparat perfect plane.

Dispunerea tamplariei, a echipamentelor interne si sanitare depinde in mod direct de alegerea clientului. Posibilitatile de realizare si utilizare oferite de aceste containere sunt surprinzatoare. Acestea pot fi utilizate fie ca o unitate individuala, fie in blocuri de module legate si suprapuse care pot ajunge la 2 etaje. Sistemul de montaj este simplificat. Elementele perimetrale si cele legate de usi si ferestre pot fi plasate dupa finalizarea structurii. Dispunerea lor poate fi modificata fara a se afecta structura.

Containerele sunt studiate si produse pentru constructii provizorii, cu destinatia de locuinte, birouri, vestiare, toalete, dormitoare, laboratoare, cantine, infirmerii, depozite, etc. Un container, reprezinta raspunsul cel mai rapid la orice problema de logistica.Astfel de containere pot fi utilizate ca module individuale sau combinate pentru a putea obtine dimensiunile necesare.

Ne ocupam fiecare aspect: logistica, depozitarea si instalarea pot fi in sarcina noastra sau a clientului. Punem la dispozitia clientului un personal specializat, pregatit pentru a oferii solutii concrete. Factorii care influenteaza costurile, cum ar fi cantitate, volum sau distanta sunt diminuati datorita transportului multi-modal.

Stocarea este facila prin faptul ca sunt demontabile: chiar un stivuitor simplu va putea sa le pozitioneze foarte usor in depozitul dvs. sau pe santier, va putea chiar sa instaleze sau sa imbine un prefabricat deja montat.

Va asteptam pe site-ul nostru: www.blockbox.ro

Related posts
AfaceriAgricultura

Cauti o folie de mulcire? Cumpara cel mai rezistent produs, pentru culturi sanatoase

AfaceriAgricultura

Investeste in plasa de umbrire perfecta pentru acoperirea solarului tau

AfaceriIndustrieRestaurante

Siguranta in industria alimentara si chimica cu pardoselile Ucrete

AfaceriIndustrie

Lucian Bode: „Va rog sa tineti santierele in ritmul de pana acum”

Sign up for our Newsletter and
stay informed