Afaceri

Detalii despre containere si accesorizarea acestora

Compania BlockBox este specializata in comercializarea containerelor noi si containerelor second hand. Cu o experienta vasta in acest domeniu BlockBox vine in ajutorul fiecarui dintre dumneavoastra cu cele mai bune solutii. Avem una din cele mai variate game de containere, acestea fiind construite la standardele impuse, in functie de fiecare categorie sunt accesorizate dupa preferintele fiecarui client.

Usile containerelor sunt cu rupere termica ceea ce reprezinta un avantaj, deoarece au o izolare fonica si termica fata de tamplaria clasica sau fata de tamplaria din lemn sau metal. Acest lucru se datoareaza structurii multi-camera dar si a elementelor termice superioare prezente in materialul de confectionare. Inchiderea este etansa ceea ce nu permite pierderi de caldura.

Ferestrele sunt din pvc, special concepute pentru a fi montate pe peretele containerului. Acestea au deschidere dubla, simpla si rotobasculanta. Durata de viata este pana la 20 de ani, acestea se pot curata intr-un mod normal si obisnuit cu apa sau solutii speciale pentru ferestre.

Block Box se ocupa de fiecare aspect: logistica, depozitarea si instalarea pot fi in sarcina noastra sau a clientului. Block Box pune la dispozitia clientului un personal specializat, pregatit pentru a oferii solutii concrete. Factorii care influenteaza costurile, cum ar fi cantitate, volum sau distanta sunt diminuati datorita transportului multi-modal.

Stocarea este facila prin faptul ca sunt demontabile: chiar un stivuitor simplu va putea sa le pozitioneze foarte usor in depozitul dvs. sau pe santier, va putea chiar sa instaleze sau sa imbine un prefabricat deja montat.

Pentru detalii, informatii suplimentare si fotografii va asteptam pe site-ul nostru: www.blockbox.ro

Related posts
AfaceriAntreprenoriat

Parcul de panouri fotovoltaice - o investite sustenabila!

AfaceriAgricultura

Afla tot ce trebuie sa stii despre Agil erbicid

AfaceriServicii Clienti

De ce sa apelezi la serviciile de desinsectie? Afla mai multe informatii

AfaceriMarketing

Un nou trend in advertising: promovarea pe Instagram. De ce sa faca parte din strategia ta de comunicare?

Sign up for our Newsletter and
stay informed