Amenajari

Usi de interior la comanda, amenajari interioare, usi interior

Atunci cand ne costruim o casa, primul pas care o transforma in spatiul nostru personal este amenajarea interioara. Amenajarile interioare dau viata unui imobil si il transforma in ‘acasa’. Acasa, pentru fiecare dintre noi este locul in care ne simtim cel mai bine, locul in care fiecare obiect isi are mersul sau iar amenajarile interioare spun foarte mult despre personalitatea proprietarului.

Fiecare om este diferit iar atunci cand vine vorba de locuintele noastre, tindem sa ne dorim ceva unic, care sa ne defineasca perfect. Amenajarile interioare  pot transforma orice locuinta intr- un spatiu practic si functional, care sa defineasca gusturile si activitatile  proprietarului. Astfel, cand vine vorba de amenajari interioare, fiecare dintre noi ne dorim personalitatea transpusa in interiorul locuintei noastre. Unii dintre noi apeleaza la serviciile decoratorilor de interioare pentru un rezultat profesional, altii, cu ajutorul imaginatiei, decoreaza singuri dupa bunul plac. Indiferent de modalitatea pentru care optam, cu totii stim ca atunci cand vine vorba de amenajari interioare, detaliile sunt cele care fac diferenta.

O pata de culoare intr- o incapere minimalista, un obiect de décor bine plasat, o oaza de plante verzi, toate avand un singur scop: sa formeze o incapere ambientala, un loc in care proprietarii se simt acasa. Usile de interior au rolul de a delimita incaperile, devenind  o oglinda a spatiului care ii urmeaza. Ele fie trebuie sa se integreze perfect in décor, fie trebuie sa exprime tema incaperii. O  optiune o reprezinta  usile de interior la comanda,  modalitate simpla si eficienta de a aduce ceva unic in locuinta noastra. In magazinele de specialitate gasim usi  interior clasice, din sticla sau lemn aparent potrivite pentru orice casa.

Insa usile de interior la comanda au acelasi pret ca si cele clasice din magazine, rezultatul fiind mult mai spectaculos. Atunci cand comandam usi pentru interior, putem sa alegem de la structura, grosime, material, pana la culoare si  modele personalizate, fapt care va transforma o simpla usa de dormitor intr- o adevarata capodopera. In plus usile de interior pot fi cheia armoniei intr- un camin. Desfasurate in spatiul personal fiecare pasiune al fiecarui membru al familiei se poate desfasura fara a incomoda pe ceilalti.

De exemplu, daca convietuim cu un adolescent pasionat de muzica, o usa de interior antifonata poate sa-i permita altui membru al familiei sa lectureze o carte fara sa fie distras. In functie de bugetul pe care il avem la dispozitie si de preferintele noastre, avem de ales intre o gama larga si variata de usi de interior, de la standard la cele mai inalte calitati.

Fie ca ne dorim sa construim o casa, sa renovam locuinta bunicii sau doar sa aducem o pata de culoare livingului nostru, putem imbina necesitatea, cu creativitatea, rezultatul fiind unic si personalizat. Asadar, cu putina imaginatie, putem sa ne transformam locuinta si sa ne transpunem personalitatea in fiecare obiect necesar sau de décor care ne inconjoara indiferent de bugetul pe care il avem la dispozitie.

Related posts
AmenajariCASA SI FAMILIE

Cazile freestanding si cum au urcat acestea in topul preferintelor oamenilor

Amenajari

Coltar sau canapea pentru living?

AmenajariCASA SI FAMILIE

Cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le stii despre usile de exterior

AmenajariCASA SI FAMILIE

Redecoreaza baia fara sa devina santier! Foloseste vopsea fainata si gresie de la PROSTAFF

Sign up for our Newsletter and
stay informed