Banci

Creditele nebancare ofera rapiditate, flexibilitate si confort

Nevoile financiare apar la fiecare pas sub diferite forme, insa, in situatiile in care suntem depasiti de importanta achitarii unor taxe urgente sau a acordarii unui ajutor esential, apare necesitatea de a realiza un imprumut sub forma unui credit nebancar. Creditele nebancare sunt oferite in Romania de catre foarte multe institutii cu renume important, insa si de institutii mai putin cunoscute, care activeaza pe plan local, deservind un grup mai restrans de persoane. Creditele nebancare sunt foarte avantajoase atunci cand vine vorba de necesitatea unui imprumut pe termen scurt, cu rate fixe si care sa nu depaseasca posibilitatile de rambursare. Avantajele serviciilor de acest gen sunt numeroase, insa, principalul avantaj este faptul ca procesul de acordare a sumei imprumutate este foarte scurt ca si durata. Acestea sunt considerate, in general, credite pentru consum general, similare creditelor de nevoi personale. Cu toate acestea, nu este exclusa posibilitatea luarii unor imprumuturi care sa constituie sume mai mari de bani pentru achizitii sau investitii, dar care sa fie rapide si eficiente.
Un exemplu de credit nebancar care ofera posibilitatea utilizarii unei sume mai mari de bani este creditul de consum cu ipoteca imobiliara. Aceste credite necesita includerea unei garantii imobiliare in contractul care va fi semnat de catre client insa, in acest caz, sumele care pot fi acordate se modifica. Atunci cand aceasta este o solutie potrivita pentru anumite nevoi, clientul va fi informat de catre consultantii IFN-ului referitor la toate datele pe care acesta trebuie sa le cunoasca. Actele necesare pentru luarea unui credit nebancar de acest gen sunt minime si includ, de obicei, documentele de identitate, certificate de casatorie, divort sau deces, un act de proprietate, acte doveditoare de la cadastru si intabulare, un certificat fiscal si un extras de cont.
Creditele nebancare nu exclud nici posibilitatea achizitionarii unui autovehicul, astfel incat valoarea autoturismului dorit va trebui sa fie evaluata de catre un specialist din domeniu, iar in urma stabilirii sumei de bani necesara pentru aceasta tranzactie, banca va solicita o serie diferita de documente. Acestea pot fi documente de identitate, talonul de inmatriculare, cartea masinii, asigurarea RCA, certificatul fiscal si un cont bancar in care se vor transfera banii in cazul in care creditul va fi aprobat. Cu toate ca aceste exceptii exista, creditele nebancare sunt destinate in special persoanelor care doresc sa se imprumute cu o suma relativ mica, pe o perioada medie de timp, astfel incat rambursarea sumei datorate sa se realizeze usor si constant. Creditele nebancare sunt solutia ideala pentru plata unor datorii, pentru achitarea taxelor si impozitelor la stat, pentru realizarea unor vacante de neuitat, pentru oferirea unor cadouri importante, pentru plata taxelor de spitalizare atunci cand este cazul, pentru achizitionarea de obiecte, piese de mobilier, electrocasnice, etc. Creditele nebancare nu necesita apelul la giranti si atunci cand sumele de bani cerute sunt mici, nu necesita garantii imobiliare sau de alt tip. Acest nou concept de imprumut este unul care s-a adaptat foarte bine la cerintele publicului si a ajutat milioane de persoane sa isi rezolve problemele financiare in timp util.

Related posts
Banci

Lanturile de farmacii – otrava pentru normalitate

Banci

Se mai poate cumpara sau construi acum o casa?

Banci

Austeritatea in Europa va duce la dictatura

Banci

Unde se recomanda sa schimbi valuta

Sign up for our Newsletter and
stay informed