IMOBILIARE SI CONSTRUCTII

Cu ce poti inlocui fibrele de armare clasice?

Daca in urma cu cativa ani, armarea in constructii se facea doar cu plase de otel, astazi solutiile sunt ceva mai multe si chiar mai eficiente, in anumite cazuri. Una dintre solutiile mai eficiente este cea a fibrelor din polipropilena, care reusesc sa duca o multime de beneficii in detrimentul fibrelor clasice, incepand de la un pret mult scazut si terminand cu rezistenta mult mai mare, atat la microfisuri cat si la elemente din exterior.

Ce sunt fibrele din polipropilena?

Sunt fibre cu forma de monofilament, cu lungimi de 3, 6 , 12 sau 19 mm si sunt contruite in totalitate din polipropilena. Sunt folosite pentru eliminarea microfisurilor de constractie si pot fi destinate unui numar destul de mare de constructii. Astfel, vei descoperi fibre sape sau pardoseli din beton, fibre constructii pe cadru din beton sau fibre destinate podurilor si grinzilor.

600x466_e7960a04708756feaaed2fe43e13bb0c

Flexibilitatea lor este atat de mare, incat pot fi folosite pentru constructii subterane, pentru rezervoare si tancuri de apa sau pentru beton precomprimat si extrudat.

Care sunt beneficiile fibrelor de polipropilena si care sunt proprietatile lor?

Atunci cand optezi pentru armarea cu fibre din polipropilena vei descoperi ca acestea au o multime de functii si proprietati, care mai de care mai interesante. Principalul element pe care il poti descoperi este faptul ca reduc sansele de formare a unor microfisuri.

De asemenea, sunt reduse deformarile plastice, dar si tendinta betonului de a segrega.

Spre deosebire de fibrele de otel, fibrele din polipropilena imbunatatesc elasticitatea si tensiunea interna, dar cresc si rezistenta la inghet.Avantajele nu se opresc aici si descoperim fibre car epot imbunatati durabilitatea suprafetei, dar mai ales niste fibre care u se deteriorizeaza.

Nu trebuie sa iti faci nicio problema in ceea ce priveste sanatatea, deoarece fibrele de polipropilena sunt complet sigure pentru om si pot fi depozitate pe termen lung, in cazul in care nu ai nevoie de ele.

Astfel, aceste fibre din polipropilena sunt o alternativa excelenta la armarea cu plasa de otel, reusind sa imbunatateasca considerabil calitatea betonului pe care il armeaza.

Related posts
Amenajari ExterioareIMOBILIARE SI CONSTRUCTII

Oferte reale de inchirieri si vanzari schele metalice. Afla cele mai utile informatii

Amenajari InterioareDesignIMOBILIARE SI CONSTRUCTIIMobilier

Cum alegi inspirat o masa living, in doar 3 pasi simpli. Afla acum cel mai bun raspuns

Amenajari InterioareCUMPARATURIIMOBILIARE SI CONSTRUCTIIPentru casa

Iti utilezi baia? Cauta cele mai avantajoase pachete promotionale cu baterie dus inclusa!

IMOBILIARE SI CONSTRUCTII

Piata de executari silite din Bucuresti inregistreaza cresteri substantiale

Sign up for our Newsletter and
stay informed