CASA SI FAMILIE

Cum aleg un fier de calcat bun – Ghid si Recomandari cele mai bune fiare de calat

 

Daca hainele tale trebuie sa arate cat mai bine cu putinta la birou inseamna ca ai nevoie de un fier de calcat bun. Dat fiind faptul ca toate fiarele de calcat de pe piata au aceeasi sarcina, de a calca hainele si de a le oferi un aspect placut, piata actuala este plina de astfel de produse ce rivalizeaza in titlul de cel mai bun fier de calcat. Un fier de calat bun asigura o calcare mai usoara si mai rapida a hainelor.

Deasemenea, pe site-ul VoxPedia.ro, veti putea gasi un TOP 4 cele mai bune fiare de calcat unde cu siguranta veti putea alege un produs foarte bun din punctul de vedere a calitatii si a pretului!

Ce conditii trebuie sa indeplineasca cel mai bun fier de calcat?

 

Jetul de aburi. Materialele textile nu apreciaza deloc o caldura excesiva. Pentru a le oferi protectie si cea mai buna ingrijire, jetul de aburi este esential. Un fier de calcat bun trebuie sa emita un abur cald in momentul in care se apasa un buton. Hidratand fibrele, jetul de aburi contribuie la inmuierea cutelor. Exista actualmente pe piata fiare de calcat cu functia unica Ionic care ofera cele mai bune rezultate pe cute mai dificile. O talpa cu gauri mai dese contribuie de asemenea la o calcare mai eficienta a rufelor deoarece aburii ies prin mai multe locuri.

 

Sistem anticalcar. Inamicul numarul unu al fierului de calcat este calcarul. Daca apa din regiunea ta este dura atunci trebuie sa ai in vedere acest sistem important, sa alegi un fier de calcat dotat cu un sistem preventiv impotriva calcarului. Acest sistem nu permite acumularea tartrului in timp. Asociat functiei de autocuratare, eventualele reziduuri vor fi evacuate mai eficient.

 

Puterea. Puterea unui fier de calcat se exprima in Watt si se refera la cat de repede si cat de tare se poate incalzi talpa unui fier de calcat.  Insa, dupa cum stii si tu, o putere mai mare inseamna automat si un mai mare consum de energie electrica. In ceea ce priveste fierul de calcat, o putere cuprinsa intre 1500-2500 W este mai mult decat suficienta mai ales a aceasta de obicei este reglabila. Pe eticheta fiecarui articol vestimentar in parte este trecuta puterea optima la care poate fi calcat.

 

Oprire automata. Telefonul suna in timp ce tu calci rufele sau copilul te solicita de urgenta…in cazul in care uiti de fierul de calcat, nicio problema. Gratie controlului electronic, fierul de calcat se opreste automat dupa 8 minute in pozitie verticala si dupa 30 de secunde in pozitie orizonatala.

 

Talpa. O talpa de calitate va aluneca mult mai usor, nu va arde sau va ingalbeni hainele si va elimina total cutele. Exista mai multe tipuri de talpi actualmente, talpi care difera prin materialul din care sunt facute. Cele mai folosite sunt teflonul, ceramica, aluminiul si inoxul. Talpa din teflon are drept principal scop acela de a nu se lipi de rufe, aluneca destul de usor insa este destul de greu de curatat. Talpa din ceramica este cea mai buna si cea mai rezistenta la momentul actual. Talpa din inox nu este atat de recomandata deoarece exista riscul lipirii de haine insa are avantajul de a veni cu un pret mai mic.

Un fier de calcat foarte popular datorita calitatii si pretului acestuia este Phoenix Gold. Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre acest fier de calcat, va recomandam sa citit aceste pareri despre Phoenix Gold!

 

Related posts
AmenajariCASA SI FAMILIE

Tips&tricks: de ce sa investesti intr-un acoperis din tabla faltuita?

CASA SI FAMILIEIngrijirea Batranilor

Cauți cel mai modern azil de bătrâni din sectorul 1? Iată care sunt facilitățile pe care le găsești în București!

AmenajariCASA SI FAMILIE

Afla cum sa alegi semineul perfect pentru acasa!

AmenajariCASA SI FAMILIE

Afla tot ce trebuie sa stii despre pardoselile decorative!

Sign up for our Newsletter and
stay informed