PRODUSE SI SERVICII

Cum faci eficient curatenie ?

Stim cu totii cat de greu este sa mentii curatenia acasa sau la locul de munca . Daca esti o persoana activa , mereu pe fuga , evident ca nu ai prea mult timp sa te dedici curateniei.

Evident cel mai simplu ar fi sa apelezi la o firma de curatenie , dar daca si aspectul financiar reprezinta o problema  atunci ce faci ?

Va oferim cateva sfaturi si trucuri pentru a face si pastra eficient curatenia acasa sau la birou:

1. Cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci e sa aerisesti camerele si sa lasi lumina sa intre . E simplu , dimineata cand te trezesti primul lucru pe care trebuie sa il faci , indiferent de anotimp e sa deshizi fereastra. Deja totul se va anima si vei fi pregatit si relaxat pentru o noua zi.

2. Cand te apuci de curatenie foarte importanta este ordinea camerelor. Nu vei dorii sa incepi cu baia sau bucataria pentru ca inevitabil vei avea nevoie sa intrii acolo in timp ce cureti celelalte camere si nu iti doresti sa cureti de 2 ori in acelasi loc. Asa ca incepe cu camera de zi sau dormitoarele , urmand ca apoi sa faci in bucatarie si respectiv baie.

3. Si ordinea operatiilor e importanta . Nu va recomandam sa stergeti praful inainte de maturare , aspirare deoarece acesta se va depune la loc. Mai intai aspira si dupa aceea sterge praful , astfel nu vei muncii de 2 ori.

4. Daca doresti sa mentii curatenia cat mai mult incearca sa fi ordonat sa respecti ordinea operatiilor si sa nu „trisezi”. Daca ai aspirat podele , parchetul sau gresia e foarte important sa si speli suprafetele.

5. Daca ai spatii greu accesibile si te gandesti sa le ocolesti pentru ca „oricum nu intra nimeni acolo” , gandeste-te de 2 ori !!! .Acolo mai mult ca sigur se va aduna praful , iar la prima adiere de vant acesta se va imprastia in toata casa.

Desigur cel mai important aspect este diponibilitatea dumneavoastra , dar cu un minim de efort se poate realiza o curatenie impecabila care dureaza!

 

Related posts
PRODUSE SI SERVICII

Transforma pielea intr-un touchpad

PRODUSE SI SERVICII

Lansare i-Video (Site Supraveghere video)

PRODUSE SI SERVICII

Plan eficient pentru paza si securitate

PRODUSE SI SERVICII

Serviciile de curatenie tot mai solicitate

Sign up for our Newsletter and
stay informed