Turism

Atractiile turistice ale Thailandei

Daca este vorba despre tarile care sunt cele mai vizitate de catre turisti, Thailanda in mod sigur trebuie amintita, deoarece indiferent de felul in care doriti sa va petreceti vacanta, tara va ofera tot ce aveti nevoie. In cazul in care pana acum ati avut dubii daca merita sau nu sa vizitati Thailanda, atractiile turistice pe care vi le vom prezenta, sigur o sa va convinga.

Informatii despre Thailanda

Thailanda este o tara exotica, cu cultura bogata si minunata, precum si cu nenumarate obiective turistice. Daca o sa mergeti in excursii in Thailanda, va trebui sa vizitati atractiile acestei tari, care sigur o sa va lase fara cuvinte. Numele tarii, adica „Thailanda” inseamna „Tara libertatii”. Calatorind prin tara veti putea sa admirati plajele cu nisip alb, sa vizitati orase frumoase cu cladiri care inca pastreaza o parte din istoria tarii, sa cunoasteti o cultura bogata si sa gustati preparatele caracteristice zonei. Merita sa alegeti Thailanda ca si destinatia calatoriei, deoarece veti putea sa beneficiati de preturi mai mult decat avantajoase.

Destinatii pentru calatoriile in Thailanda

Daca o sa calatoriti in Thailanda, trebuie sa vizitati mai multe locatii, iar din urmatoarele randuri puteti sa va inspirati:

  • Pagoda Pra Pathom Chedi
  • Insula Pukhet
  • Templul Wat Traimit
  • Templul lui Budha de Smarald
  • Cascada Pa-La-U

Pentru a putea descoperii toate atractiile si frumusetiile din Thailanda, va sfatuim sa organizati o calatorie mai lunga, deoarece sigur nu o sa va plictisiti si ca o sa va bucurati de fiecare clipa.

Related posts
Turism

A fost facut anuntul. Cand va fi deschis sezonul estival in Bulgaria?

Turism

Ursula Van der Leyen avertizeaza europenii sa nu isi faca rezervari pentru vacanta de vara

Turism

Virgil Popescu: „Fac apel la romani, la cei care au platit avansuri, sa nu mearga sa ceara intr-un ritm sustinut”

Turism

Turist in Bucuresti. Cand este cea mai buna perioada pentru a vizita capitala, in functie de starea vremii?

Sign up for our Newsletter and
stay informed