Turism

Perioada ideala pentru vizitarea Slovaciei

Ca sa va puteti bucura cu adevarat de calatoria in Slovacia, trebuie sa porniti la drum in perioada optima. Daca nu stiti cand este cu adevarat indicat sa calatoriti in Slovacia, nu trebuie decat sa apelati la randurile urmatoare, deoarece informatiile prezentate o sa va fie de ajutor.

Clima Slovaciei

In Slovacia clima este temperat-continentala, astfel exista acolo patru anotimpuri. Verile sunt in general calduroase, insa nu fierbinti si iernile sunt friguroase si cu multe ninsori. Dat fiind ca Marea Neagra si Adriatica si Baltica nu sunt departe de Slovacia, influenteaza clima tarii, desi nu are iesire la mare. Ca si in majoritatea tarilor din Europa si in Slovacia iulie si august sunt cele mai calde luni si cel mai frig este in perioada ianuarie-februarie, iar temperaturile incep sa scada incepand din octombrie. Siteul www.slovacia.net va asteapta cu foarte multe articole din care veti putea sa aflati totul despre clima din Slovacia, dar si alte detalii utile.

Cand trebuie vizitata Slovacia?

Trebuie sa alegeti perioada perfecta pentru vizitarea Slovaciei in functie de scopul calatoriei. Daca vreti sa vizitati atractiile renumite ale tarii, ideal este sa calatoriti primavara sau toamna, cand temperaturile nu sunt foarte ridicate si nu este aglomeratie. Pentru a se bucura de natura si de statiunile balneare, calatoriti vara, insa daca vreti sa practicati sporturi de iarna trebuie sa vizitati tara de la decembrie pana in februarie. Cu ocazia calatoriei exista mai multe atractii pe care nu trebuie sa le ratati:

  • Parcul National Tatra Inalta
  • Castelul Trencin
  • Gheizerul Herlany
Related posts
Turism

A fost facut anuntul. Cand va fi deschis sezonul estival in Bulgaria?

Turism

Ursula Van der Leyen avertizeaza europenii sa nu isi faca rezervari pentru vacanta de vara

Turism

Virgil Popescu: „Fac apel la romani, la cei care au platit avansuri, sa nu mearga sa ceara intr-un ritm sustinut”

Turism

Turist in Bucuresti. Cand este cea mai buna perioada pentru a vizita capitala, in functie de starea vremii?

Sign up for our Newsletter and
stay informed