Turism

Sfaturi practice pentru calatorii in Franta

Va pregatiti sa calatoriti in Franta, insa vreti ca totul sa reuseasca bine? Atunci sfaturile practice pe care vi le oferim in urmatoarele randuri cu siguranta o sa va fie de mare ajutor. Aflati tot ce este cu adevarat important despre Franta si porniti in vacanta ideala.

Motive ca sa ajungeti in Franta

In primul rand trebuie sa stiti ca Franta este una dintre cele mai vizitate tari din Europa. Pe teritoriul tarii se afla munti masivi si inalti, precum si cladiri impresionante, care sunt construite in toata lumea. Trebuie sa mergeti intr-o vacanta in Franta daca va place natura, orasele mari unde trecutul este inca prezent datorita cadirilor si desigur, daca va place arta sau sa faceti cumparaturi, deoarece in capitala acestei tari exista cele mai renumite magazine. De asemenea, veti avea ocazia sa gustati foarte multe mancaruri speciale, care fac parte din traditia tarii.

Ponturi pentru calatorii

Daca va pregatiti in strainatate, trebuie sa stiti cum sa va comportati si la ce trebuie sa fiti atenti. In cazul in care o sa calatoriti in Franta, trebuie sa stiti legile, ca sa scapati de amenzi. De asemenea, va trebui sa fiti atenti, deoarece nu o sa cunoasteti locurile. Daca alegeti mai bine tansportul de comun, nu uitati sa compostati biletul, iar daca optati pentru taxi, intrebati inainte de a porni pretul. In mod sigur nu doriti ca costurile calatoriei sa fie foarte ridicate, astfel mancati in restaurantele mai putin elegante, unde serviciile sunt bune, insa preturile mai mici. Daca vreti sa vizitati atractiile renumite, porniti din timp ca sa nu stati mult la coada, iar prin obiectivele renumite sunt si urmatoarele:

  • Disneyland
  • Piata Concorde
  • Turnul Eiffel
Related posts
Turism

A fost facut anuntul. Cand va fi deschis sezonul estival in Bulgaria?

Turism

Ursula Van der Leyen avertizeaza europenii sa nu isi faca rezervari pentru vacanta de vara

Turism

Virgil Popescu: „Fac apel la romani, la cei care au platit avansuri, sa nu mearga sa ceara intr-un ritm sustinut”

Turism

Turist in Bucuresti. Cand este cea mai buna perioada pentru a vizita capitala, in functie de starea vremii?

Sign up for our Newsletter and
stay informed