Fashion

Cum reduci cheltuielile si orele de shopping?

Daca si tu esti un adevarat pasionat de shopping, atat online cat si offline, probabil ca te-ai intrebat deja cum poti sa faci sa cumperi inteligent. Cum sa faci sa iti reduci din cheltuieli si sa economisesti si timp prin asta. Daca deja a inceput sa para o problema, daca nu reusesti sa faci sa treaca o zi fara sa te gandesti la ceva nou de cumparat, cu siguranta trebuie sa faci cateva schimbari. Eu una stiu ca si atunci cand sunt pe drum, sau cand stau de vorba cu alte persoane, involuntar deschid cate un mail de reclama, sau accesez cate o aplicatie a magazinelor online, ca sa vad ce a mai aparut nou.

Ca sa incerc sa mai imi reduc din costuri, prima masura pe care am luat-o a fost dezinstalarea oricarei aplicatii. Pe urma am inceput sa caut coduri de reducere pe care sa le pot folosi in ‘caz de urgenta’, dar care sa imi ofere o reducere la produsele cumparate. Magazinul meu preferat este Answear, asa ca am cautat un cupon de reducere Answear, pe care spre surprinderea mea l-am gasit destul de usor.

Odata ce am scapat de aplicatii si am gasit si cupoane de reducere destule, de la aproape fiecare magazin, tot ce mai imi ramanea de facut era sa imi setez un buget de cumparaturi. Am descoperit destul de multe studii online care aratau ca setarea unui buget la inceput de luna te va ajuta sa economisesti bani si timp. De preferat ar fi ca acest buget sa fie unul realist, bineinteles 🙂 Si, iarasi, de preferat ar fi sa sti care este cel mai bun moment sa cumperi.

Din proprie experienta am vazut ca de la jumatatea sezonului preturile scad, chiar si la jumate in unele cazuri, sau la sfarsit de sezon, sau inainte de sarbatorile mari. Totusi, chiar si dupa Sarbatori, nu uitati sa mai dati o tura prin magazinele online. Acestea au tendinta de a-si face stocuri mari, iar produsele care nu se vand inainte de Sarbatori, sunt scoase la reducere dupa.

Momentul perfect pentru a cumpara ceva nu cred ca il stie cu exactitate nimeni. Doar incercand si cautand constant poti sa gasesti cel mai bun pret.

 

Related posts
Fashion

Haine si incaltaminte online

Fashion

4 motive pentru care lenjeria intima iti poate face viata mai frumoasa

Fashion

Rochie lunga sau scurta pentru banchet?

Fashion

Curatarea Cizmelor UGG – Cum Cureti Eficient Cizmele UGG fara a le deteriora ?

Sign up for our Newsletter and
stay informed