Mobilier

Cum sa decorezi un living clasic

Living-ul este o camera cu multe scopuri, un loc de petrecut timpul liber, un loc unde se poate aduna familia sau unde se pot primi oaspetii. Exista diferite modalitati de decorare si aranjare a unui living. Dupa cum am spus este o camera care poate fi folosita in mai multe scopuri, astfel poate sa fie si aranjata pentru mai multe actiuni. Insa, in ciuda acestui fapt multi prefera sa pastreze living-ul clasic, ca si mobilare, dar si ca si scop. In aceasta idee mobila pentru un living clasic se gaseste destul de usor, sunt si aici cateva modele. Living-ul clasic nu este conservator, este pur si simplu mai practic, in ciuda numelui sau. In loc sa ai o camera mobilata pentru mult mai multe lucruri, care se pot intercala si pot crea un stil mai imprastiat, ai o camera, un living decorat si mobilat clasic.

living clasic

Living-ul decorat clasic inseamna o camera mobilat cu stil, in care toate obiectele sunt intr-un ton anume, care are un design placut fara sa para prea indraznet. Nu atrage atentia dar in acelasi timp te face sa te simti bine, te face sa te simti confortabil. Ca si obiecte de mobilier de regula avem o canapea sau un coltar, impreuna cu cateva fotolii, o mobila, nimic prea voluminos, destul cat sa poti pune cateva lucruri. Mobila poate sa fie cu loc pentru televizor (ce ar fi un living fara televizor?) sau se poate folosi o comoda separat pentru acest lucru. Mai avem o masuta mica pentru cafea, sau una mai mare daca se obisnuieste sa se ia masa in living, desi acest lucru este foarte rar. Acesta este un living clasic. Ca si spatiu este o camera separata, adica nu are legatura cu bucataria precum modelele mai moderne.

Modul in care se decoreaza o camera este foarte important, mobila aleasa, tipul ei, legatura dintre obiecte, stilul, toate creeaza in cele din urma atmosfera din living, iar un living clasic trebuie doar sa fie relaxant si placut. Este clasic pana la urma pentru ca este simplu, adica iti ofera doar ce ai nevoie ca sa iti incarci bateriile si iti petreci timpul liber.

 

Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO

Telefon: 021 255 6677

 

Related posts
Amenajari InterioareDesignIMOBILIARE SI CONSTRUCTIIMobilier

Cum alegi inspirat o masa living, in doar 3 pasi simpli. Afla acum cel mai bun raspuns

Mobilier

Somiera electrica: opteaza pentru un maxim de confort

Mobilier

De ce sa optezi pentru un dormitor din lemn masiv?

Mobilier

Magia mobilei de stejar

Sign up for our Newsletter and
stay informed