Ingrijirea Batranilor

Activitati ce pot fi organizate intr-un camin de batrani

Oferind persoanelor din caminele de batrani sa participle la diferite activitati care le pot stimula creierul cat si musculatura este o parte importanta pentru imbunatatirea calitatii vietii acestora. Terapeutii ce se ocupta de aceste activitati au nevoie de noi pentru diferitele tipuri de activitati care vor satisface toate nevoile persoanelor aflate sub stricta lor atentie. Exista multe camine de batrani ce pot oferi astfel de servicii, insa pretul servicilor variaza de asemenea. Cea mai mare provocare pentru orice terapeut se afla in potrivirea activitatilor cu capabilitatile fizice si psihice ale fiecarui pacient in parte.

Terapeutii trebuie de asemenea sa lucreze cu personalul de asistenta medicala pentru a alege o activitate care sa fie benefica unui anumit client ce sufera de o anumita afectiune sau problema medicala. Activitatile pot fi efectuate individual sau in diferite grupuri in cazul in care activitatea poate fi desfasurata avand mai multi participanti. In lista care urmeaza veti putea citi o gama larga de activitati care pot fi efectuate intr-un camin de batrani.

Petreceri aniversare: Exista multe oportunitati pentru activitati in aceasta categorie. Anumiti batranei adora sa ia parte la decorarea unei camera pentru o petrecere aniversara. Altii adora sa pregateasca sau sa decoreze tortul surpriza. Petrecerea poate fi privata pentru aniversat si familia acestuia, sau poate fi deschisa si pentru celelalte persoane aflate in incinta caminului de batrani.

Petrecere cu inghetata: Aceasta este intotdeauna un hit cu rezidentii. Veti avea nevoie de inghetata de vanilie si ciocolata, precum si de topping-uri preferate: sos de capsuni si frisca, ciocolata calda, biscuiti, alune, cirese si asa mai departe. Rezidente se pot juca cu aceste arome pentru a crea inghetata preferata.

Povestiri: Aceasta categorie de activitati cuprinde multe lucruri diferite. Desigur, se poate aranja o sedinta in care tinerele asistente sa citeasca diferite carti pentru batranei. Insa, mai interesant ar fi sa vedem batraneii cum povestesc diferite intamplari din viata lor celor tineri. Prin urmare, povestile despre viata dupa un razboi, cum este sa privesti la un televizor pentru prima data, si alte progrese ale tehnologiei pot captiva imaginatia celor tineri. Fiecare persoana poate avea o poveste diferita, iar aceste istorii personale pretioase merita repovestite ori de cate ori se iveste situatia.

Diversitatatea caminelor de batrani este mare, la fel si serviciile oferite de fiecare in parte, iar pentru a gasi caminul potrivit nu este tocmai de usor. Tocmai de aceea va sugerez sa accesati site-ul Camine-Batrani.ro unde gasiti atat o lista complexa cu majoritatea azilurilor de batrani din tara cat si multe alte informatii importante din acest domeniu.

Related posts
CASA SI FAMILIEIngrijirea Batranilor

Cauți cel mai modern azil de bătrâni din sectorul 1? Iată care sunt facilitățile pe care le găsești în București!

Ingrijirea Batranilor

Camine de batrani sau viata obisnuita la batranete?

Ingrijirea Batranilor

Gasirea azilului de batrani potrivit

Ingrijirea Batranilor

Cum alegem un tensiometru?

Sign up for our Newsletter and
stay informed