Ingrijirea Batranilor

Gasirea azilului de batrani potrivit

Gasirea unui azil de batrani potrivit poate sa ne ia foarte mult timp si paote fi chiar un proces destul de costisitor. Caminele de batrani sunt in general cladiri destul de mari special facute pentru astfel de activitati sau uneori sunt compuse din mai multe cladiri mai micute…insa astea sunt singurele lucruri de care trebuie sa tinem cont atunci cand cautam caminul de batrani potrivit? Trebuie sa ne gandim la multe aspecte atunci cand alegem un camin de batrani, astfel incat sa beneficieze si parintii cat si cei dragi care urmeaza sa ii viziteze.

De ce tinem cont la alegerea unui azil de batrani?

Locatia cred ca este principalul factor ce trebuie luat in considerare. Daca urmeaza sa iti duci parintii la un azil de batrani, iti doresti ca acesta sa fie destul de aproape de tine, sa fie aproape de statia de autobuz, aproape de spatiile publice de recreere. Aceste aspecte sunt importante atat pentru tinerii care-si trimit parinitii la azil, cat si pentru batranii care vor sa-si traiasca ultimii ani din viata intr-un camin de batrani.

Confortul este un aspect la fel de important. Nimeni nu vrea sa ajunga la un camin de batrani vechi, insalubru si care iti da senzatia ca este de nelocuit. Pentru unii conteaza daca baia este in camera sau e baie la comun, conteaza daca azilul dispune de medic privat sau nu…conteaza chiar si daca mancarea este de calitate sau nu.

Serviciile oferite. Unii batrani nu sunt in totalitate capabili sa aiba grija de igiena personala, iar acest aspect trebuie concretizat de la inceput. Trebuie sa stim de ce tipuri de servicii vom beneficia.

Pretul este de asemenea un factor destul de important. Nu spun ca trebuie sa evitam caminele de batrani care au preturi mari, ci sa le alegem pe cele cu un raport bun Pret/Conditii.

Tipul caminului. Exista camine speciale pentru batrani cu dizabilitati, camine simple pentru oameni in varsta care pur si simplu nu mai fac fata activitatilor de zi cu zi si au hotarat sa mearga la azi, dar sunt de asemenea si camine de batrani de lux.

Chiar daca la prima vedere, acestea par intrebari putin mai ciudate, ele trebuie adresate si trebuie sa gasim un camin cat mai practic si potrivit.

Related posts
CASA SI FAMILIEIngrijirea Batranilor

Cauți cel mai modern azil de bătrâni din sectorul 1? Iată care sunt facilitățile pe care le găsești în București!

Ingrijirea Batranilor

Camine de batrani sau viata obisnuita la batranete?

Ingrijirea Batranilor

Activitati ce pot fi organizate intr-un camin de batrani

Ingrijirea Batranilor

Cum alegem un tensiometru?

Sign up for our Newsletter and
stay informed