Animale de Companie

Peste 7 motive ce recomanda Acana Grasslands

Atunci cand cainele tau a depasit stadiul de pui, primul lucru pe care il faci este sa ii cauti o hrana potrivita. Chiar daca optiunile de pe piata de specialitate sunt nenumarate, tot mai multi romani se indreapta catre tipurile de mancare ce ofera un continut echilibrat de carne, fructe, legume si nutrienti, a caror beneficii sa nu se rasfranga doar asupra digestiei animalului ci asupra intregului sau sistem. Iar atunci cand pornesti in cautarea unor componente cat mai aproape de starea in care le-a lasat mama natura, procesul nu pare deloc usor. O optiune tot mai apreciata, de catre posesorii de caini din numeroase tari e Acana Grasslands, din oferta Pentruanimale.ro.
acana grasslands
Continand cantitati insemnate de carne de miel, rata, oua intregi (din fermele de pe coasta nord americana), peste salbatic, fructe si legume – aceasta hrana pentru caini e cu adevarat proaspata si naturala. Aroma si prospetimea ei este confirmata de miile de achizitii din intreaga lume (despre care vom vorbi in randurile urmatoare). Bogata in proteine si scazuta in carbohidrati, ACANA e preparata din cele mai bune si mai proaspete ingrediente din Canada – toate acestea pentru a-l face pe caine mai sanatos, mai fericit si mai puternic.

Fara a intra in detalii legate de tabele nutritionale sau alte date tehnice, putem sa continuam cu lista beneficiilor cheie ale consumului de Acana Grasslands:

60% carne salbatica premium si carne de la pasari de curte
40% fructe si legume regionale (din Canada, zona Alberta) pentru a sprijini sanatatea si imunitatea cainelui
continut scazut de carbohidrati si eliminarea cerealelor din sursa de hrana
un plus de Omega 3 (din sursa marina) pentru a sprijini imunitatea cainelui si a facilita dobandirea si pastrarea unei blani si a unui par de calitate exterioara
prezenta plantelor organice, de mare, dar si a altor plante, pentru a imbunatati metabolismul cainilor (se asigura si o imbunatatire si o tonifiere a sistemului digestiv).
hrana caini acana grasslands
E important de stiut ca in timpul procesului de impachetare aerul in exces este extras din pungile de aliment (inainte de sigilare). Tocmai de aceea unele pachete pot sa para mai mari – in toate insa, continutul este acelasi si la acelasi nivel de prospetime.

Ce spun clientii legat de Acana Grasslands? Ei se bucura de faptul ca aceasta mancare nu contine ingrediente ieftine, de umplutura; este o alternativa optima pentru variantele mai bogate in proteine; nu produce alergii la mancare; reda cu adevarat stralucirea blanii; nu ingreuneaza digestia, ba chiar elimina balonarile si ajuta la formarea unor scaune solide, mici.
Cumpara acum acest produs pentru cainele tau, in oferta Acana Grasslands la www.Pentruanimale.ro!

Related posts
Animale de Companie

Cainele meu preferat: Ciobanescul Carpatin

Animale de Companie

Istoria rasei de caine Ciobanesc Romanesc Carpatin

Animale de Companie

Caine Ciobanesc Carpatin

Animale de Companie

Originea si Domesticirea Cainelui

Sign up for our Newsletter and
stay informed