Animale de Companie

Cainele meu preferat: Ciobanescul Carpatin

Iubesc cainii din rasa ciobanesc carpatin. Am copilarit cu acest  caine de talie mare si pot sa spun ca e un animal de companie perfect pentru familiile cu copii si nu numai. Bland si docil dar in acelasi timp energic si jucaus, ciobanescul carpatin e de un echilibru uimitor. Dar ceea ce mi se pare extraordinar la acest caine este istetimea sa si emotia. Stia ce stare de spirit aveam doar uitandu-se o clipa la mine si reactiona in consecinta ca sa imi faca pe plac.

Eu am ramas uimita de acest caine si vreau astfel sa va prezint cateva caracteristici ale acestei rase in randurile de mai jos:

  • un ciobanesc carpatin mananca mult si bine. Hrana acestuia trebuie sa fie specifica pentru rasele de talie mare. Va recomand sa ii oferiti Pro Plan – hrana are pret bun aici.
  • ciobanescul carpatin este nativ in Muntii Carpati, este un caine romanesc autentic cu aspect de lup si calitati de caine de paza.
  • cum se ataseaza ciobanescul carpatin de stapanul sau nu se ataseaza nici un alt caine. Il caracterizeaza aceasta emotie dusa la extrem.
  • un caine ciobanesc carpatin adult poate sa ajunga chiar si la greutatea de 45-50 de kilograme. Asadar, ai grija cum il hranesti cand este catel – ofera-i o hrana care sa ii dezvolte bine sistemul osos pentru ca sa poata sustine o asemenea greutate.
  • este recunoscut pentru docilitatea si afectiunea cu care isi rasplateste stapanul. De aceea consider ca este perfect pentru o familie cu copii si o curte mare in dotare.
  • un ciobanesc carpatin va oferi multa protectie oricarei gospodarii. Totusi, el trebuie tinut afara, fiind un caine de exterior, activ si energic.

Acesta este ciobanescul carpatin! Va asigur ca va veti indragosti de aceasta rasa de caine in cateva secunde. Nu se poate sa nu il iubesti!

Related posts
Animale de Companie

Istoria rasei de caine Ciobanesc Romanesc Carpatin

Animale de Companie

Caine Ciobanesc Carpatin

Animale de Companie

Originea si Domesticirea Cainelui

Animale de Companie

Cum sa intretii un catel de talie mare aflat in crestere – hrana perfecta

Sign up for our Newsletter and
stay informed