CASA SI FAMILIE

Cum sa devii cel mai bun agent de imobiliare

Companiile de imobiliare isi doresc un numar cat mai mare de agenti care sa le ofere rezultate satisfacatoare, insa nu multi dintre acesti agenti primesc pregatirea si trainingul pe care le necesita.

Agentii imobiliari sunt, practic, pe cont propriu odata ce sunt conectati pe aceasta linie punctata. Ei stiu ca trebuie sa deshida case unor noi chiriasi sau proprietari, insa nu stiu, de cele mai multe ori, cum sa se antreneze pentru aceste misiuni atat de importante.

De fapt, in acest domeniu, experienta este cea mai buna scoala pentru cei care lucreaza in imobiliare. Cu cat un agent vinde si inchiriaza mai multe locuinte, cu atat mai bine va performa pe viitor. Aceasta nu este, insa, o veste prea buna pentru tine daca esti un agent imobiliar nou.

Iata cum poti deveni cel mai bun agent imobilar:

Inainte de toate, trebuie sa faci urmatoarele lucruri:

  • Urmeaza un curs de imobiliare sau vanzari. Acesta poate dura intre 4 saptamani si 2 ani.

  • Incearca sa obtii aceasta diploma certificata in imobiliare si inregistreaza-te la un birou sau o firma de imobiliare.

Nu pierde cativa ani lucrand intr-o companie doar pentru ca aceasta are vanzari puternice, daca aceasta companie nu a investit in educatia si antrenarea ta personala. Exista mii de agenti imobiliari care devin descurajati din cauza faptului ca nu au nicio pregatire reala si, din aceasta pricina, nu ajung sa aiba nicio vanzare, recurgand la a-si schimba, in final, locul de munca.

Atunci cand trebuie sa vinzi sau sa inchiriezi o locuinta, nu arata clientului cea mai buna varianta a ta la inceput sau la sfarsit. Cei mai multi oameni nu aleg prima casa pe care o vad si cred, de cele mai mult ori, ca ultima varianta este si cea mai proasta.

Lasa cumparatorii sa raspuna la propriile obiectii si incearca sa fii un bun ascultator si un bun agent consultativ. Vei fi surprins de raspunsurile si modul in care clientii isi vor rezolva propriile probleme si obiectii, fara sa-si piarda increderea in tine.

Convinge-ti clientii ca ii poti ajuta sa cumpere sau sa inchirieze orice casa, indiferent de cerintele pe care le au.

Nu te astepta sa vinzi foarte repede o locuinta. Cu toate acestea, trebuie sa stii ca perspectivele vor veni la tine. Intreaba-ti clientii ce anume cauta si lasa-i sa stie ca ii poti ajuta in orice situatie. Convinge-i ca ai acces la proprietatile care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor.

A invata sa profiti la maximum de timpul si instruirea pe care o ai iti va oferi mai multa incredere si, totodata, iti va aduce mai multi bani.

Related posts
AmenajariCASA SI FAMILIE

Bena basculabila: din ce material este realizată și ce beneficii îți asigură?

AmenajariCASA SI FAMILIE

Tips&tricks: de ce sa investesti intr-un acoperis din tabla faltuita?

CASA SI FAMILIEIngrijirea Batranilor

Cauți cel mai modern azil de bătrâni din sectorul 1? Iată care sunt facilitățile pe care le găsești în București!

AmenajariCASA SI FAMILIE

Afla cum sa alegi semineul perfect pentru acasa!

Sign up for our Newsletter and
stay informed