Promovare Website

Cum te ajuta un site la dezvoltarea afacerii.

Exista mai multi pasi pentru a avea success in afaceri. Unul dintre cei mai importanti pasi este prezenta ta online.

Sa ai o pagina de facebook, sau un site aruncat undeva intr-un colt al internetului nu este de ajuns. Trebuie sa ai o prezenta puternica online si sa te faci vazut in motoarele de cautare. Atunci cand un om scoate un telefon si cauta serviciul pe care tu il oferi, trebuie sa fii primul pe care il gaseste.

Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa faci asta.

  1. Licreaza cu o firma profesionista de web development. E mult mai bine sa lucreze un profesionist 3 zile la siteul tau decat sa lucreze „copilul de la parter” 2 luni si sa iti ofere un site pe care il vei accesa doar tu din cand in cand. Un web developer care stie ce face iti va oferi solutii rapide, curate, si usor de folosit.
  2. Scrieti texte originale in siteul vostru. Asta va va duce sus in motoarele de cautare. Textele copiate, in schimb va vor crea probleme, iar in cazuri extreme, chiar si eliminarea din motoarele de cautare. Acest lucru este de evitat.
  3. Cereti si lucrati la SEARCH ENGINE OPTIMISATION (SEO). Un website optimizat va aparea mai sus si mai repede in motoarele de cautare. Atunci cand va dezoltati site-ul fiti siguri ca firma sau freelancerul care il dezvolta lucreaza conform standardelor SEO de web development.
  4. Faceti-va un blog care in care sa oferiti clientilor detalii despre afacerea voastra, informatii despre modul in care lucrati. Incercati in cadrul articolelor sa ii educati pe eventualii clienti si sa le spuneti de ce au nevoie de ceea ce voi oferiti, si de ce ar trebui sa cumpere produsul sau serviciul de la voi. Blogurile de pe siteurile ce ofera servicii sau produse trebuie sa aiba in primul rand rol de educare al clientului. De asemenea, fiti siguri ca aveti continut original.
  5. Retelele de socializare nu sunt doar retele de socializare. Majoritatea ati auzit de facebook. Folositi-l. Sunt milioane de posibili clienti acolo. Trebuie doar sa ajungi la ei cu oferta ta. Fa-ti o pagina de facebook, fi activ acolo. 10000 de likeuri cumparate de la un indian cu 30 de euro nu te ajuta. Trebuie sa ai activitate, posturi, comentarii. Oamenii trebuie sa vrea sa fie acolo, pentru ca odata cu marirea activitatii pe pagina, creste si numarul de aparitii ale posturilor tale pe wallurile celorlalti.
  6. Un site mobile friendly and responsive te va duce cu mult mai aproape de clientul tau. In august 2015, google a inceput sa filtreze siteurile care nu sunt responsive din rezultatele pe dispozitivele mobile (tablete, smartphone-uri). In 2015, mai mult de 40% din cautari au fost facute de pe dispozitive mobile. In 2016 acest numar va depasi 50%. Neavand un site responsive, iesi din campul vizual a cel putin jumatate din posibilii clienti.

Daca si tu ai o afacere pe care vrei sa o dezvolti si sa o duc cat mai sus, daca ai nevoie de clienti, si nu stii cum sa ii gasesti mai usor si cu costuri cate mai reduse, sau daca pur si simplu vrei sa ne saluti, te invit sa ne contactezi aici. Noi iti putem face o oferta foarte avantajoase de web design, web development, SEO, sau iti putem raspunde politicos la salut. Intreaba-ne si de oferta promotionala pe care o avem pentru siteurile de prezentare dezvoltate in Drupal sau WordPress.

 

Related posts
Promovare Website

CE ESTE GOOGLE ADWORDS

Promovare Website

Mos Craciun s-a mutat in Romania!

Promovare Website

SEO, mai mult decat un trend, o realitate

Promovare Website

Alegerea cuvintelor cheie pentru optimizarea SEO

Sign up for our Newsletter and
stay informed