Marketing

De ce sa public un articol?

publicare articoleCand vizitezi un site de obicei descoperi o intreaga biblioteca de articole despre un anumit domeniu pe care il abordeaza website-ul respectiv. Gasim numeroase tipuri de articole online despre : cum sa facem un anumit lucru, informatii de la experti, intrebari adresate frecvent si altele asemanatoare. Oricum aceste articole nu sunt produse de vanzare care sa incerce sa va determine sa cumparati un anumit tip de produs sau servicii. Sunt articole informative.

Exista numeroase beneficii pe care le exploateaza atat proprietarii de websit-uri cat si vizitatorii. Vizitatorii adora sa citeasca site-uri care sun prezentate intr-un mod simplu, sunt gratis si le raspunde la intrebari. Acest fapt determina revenirea vizitatorilor la site-ul respectiv pentru a gasi un anumit subiect. Site-urile construite in acest mod duc la cresterea increderii vizitatorilor, facand mult mai probabila achizitia vreunui produs sau serviciu de pe un site construit pe aceste obiective.

Avantajele publicarii de articole de catre proprietarii site-urilor duce la cresterea backlinkurilor catre site-urile proprii, informatiile putand fi gasite mult mai usor si de catre alti webmasteri, articolul publicat de catre dumneavoastra trebuind sa faca referire la pagina principala din site, sau la o anumita pagina care sa aibe relevanta cu articolul publicat. Acest lucru va ajuta sa mariti PR paginii dumneavoastra precum si numarul de vizite intr-un mod considerabil.

Un alt avantaj foarte mare cand publicati un articol, este acela ca puteti optimiza exact cuvintele cheie care va intereseaza. In cazul in care articolul publicat este optimizat pe anumite cuvinte cheie, fraze in mod cer calasarea in motoarele de cautare se va inbunatati semnificativ. Un lucru extrem de important este originalitatea articolului publicat, in marea lor majoritate vizitatorii continua sa afle mai multe inforamtii despre subiectul respectiv urmand link-urile din articol spre propriul dumneavoastra site.

Marea majoritate a proprietarilor de site-uri, atunci cand publica articol pe un anumit director de articole,  este acela ca se concentraza mai mult pe vanzarea produsului sau serviciului respectiv fiind mult prea agresivi, nu isi dau seama cum trebuie sa investeasca intr-un articol pentru a se putea promova in mod eficient.  Ideea este ca publicarea unui articol este nu numai aceea de a educa consumatorul, dar si de a crea o relatie intre comerciant si cumparator, asigurandu-se in acest fel ca vizitatorul se va intoarce la site-ul resepctiv pentru a achiziona un bun sau serviciu.

In Statele Unite sunt extrem de multe site-uri care se promoveaza prin publicarea de articole relevante catre propriul site.

Publicarea de articole sun o sursa de promovare sigura si extrem de eficienta. Aceasta se reflecta direct in vazarile tale precum si a cresterii numarului de vizitatori pe propriul site, ceea ce este extrem de important si ar trebui sa te stimuleze sa publici articole.

Related posts
AfaceriMarketing

Un nou trend in advertising: promovarea pe Instagram. De ce sa faca parte din strategia ta de comunicare?

AfaceriMarketing

Cum influenteaza scorul de calitate o campanie AdWords? Afla acum mai multe despre asta

Marketing

De ce sa inchiriezi baza noastra de date

Marketing

Factori esentiali pentru o sedinta foto de nunta reusita

Sign up for our Newsletter and
stay informed