Servicii Clienti

De ce trebuie sa apelezi la desfundare canalizare

Tevile sistemului de canalizare se pot infunda din mai multe motive inclusiv materii solide care de obicei cad din greseala sau sunt aruncate de copii fara sa observam, blocandu-se pe interiorul tevii de canalizare.  Ne dam seama de acest lucru doar atunci cand apar si primele semne: miros neplacut, apa nu se mai scurge sau chiar refuleaza.  Dar e bine ca exista persoane care poate oferi servicii pentru desfundare canalizare sau vidanjare si ne pot scapa de aceste probleme.

Pe laga mirosul greu de suportat si eventualele refulari reziduale provocate, blocajele sunt o sursa de poluare pentru apele subterane si sol dar si un factor ce dauneaza sanatatii. Datorita deseurilor, grasimii si uleiului alimentar conductele pot suferi obturari si coroziune iar acest lucru nu face decat sa dauneze  foarte mult mediului inconjurator dar si oamenilor.

Motivul pentru care se infunda sistemul de canalizare, de cele mai multe ori este  nerespectarea regulilor elementare si lipsa informatiilor de baza necesare pentru intretinerea acestuia. Pentru o buna functionare a sistemului de canalizare trebuie sa respectati anumite reguli simple.

Una dintre acestea este sa aveti in vedere ca vasul de WC nu poate inlocui  un cos de gunoi. Asadar nu trebuie sa aruncati in el resturi de mancare iar in cazul in care sunt scapate accidental jucarii ale copiilor sau odorizante, acestea trebuie indepartate imediat.

Materialele care infunda cel mai repede sistemul de canalizare sunt materialele textile, vata medicinala sau produsele de igiena intima. Fibrele acestora faciliteaza formarea dopurilor.

Protejand sistemul de canalizare, protejam si mediul inconjurator iar acest lucru se poate face prin gesturi simple dar sigure iar cateva dintre ele le puteti citi mai jos:

–         obiectele solide sau taioase trebuie sa fie aruncate la gunoi si nu in reteaua de canalizare;

–         vopseaua pe baza de latex trebuie lasata sa se usuce complet dupa care aruncata la gunoi;

–         medicamentele expirate este indicat sa le duceti la o farmacie care sa le colecteze;

–         nu blocati accesul la gurile de scurgile deoarece in timpul unei ploi se poate inunda zona respectiva;

Este foarte important ca serviciile din orice domeniu sa se desfasoare in conformitate cu reglementarile legale actuale, astfel pentru realizarea serviciilor pentru desfundare canalizare firma la care apelati trebuie sa detina toate autorizatiile necesare. Este recomandat ca orice persoana careia ii pasa de mediul in care traieste sa solicite desfundare canalizare ecologica. Orice firma care este la zi cu tehnologia din domeniu, trebuie sa detina utilajele necesare pentru a executa lucrari care sa nu afecteze mediul inconjurator. Pentru a beneficia de ofertele noastre contactati-ne la 021.460.06.89.

 

Related posts
Servicii Clienti

Servicii demolari case cu ajutorul utilajului Bobcat

AfaceriServicii Clienti

De ce sa apelezi la serviciile de desinsectie? Afla mai multe informatii

Servicii Clienti

DDD-Iasi iti ofera serviciile de deratizare 100% eficiente in Iasi

Servicii Clienti

Amanetul auto- cel mai avantajos serviciu al caselor de amanet din Bucuresti

Sign up for our Newsletter and
stay informed