Tuning

Vopsea auto potrivita si procesele necesare aplicarii ei

vopsea-metalizata

Vopsea auto metalizata

Pot sa existe mai multe momente in care ca si posesori de autoturisme sa fim nevoiti sa apelam la servicii de vopsitorie. Fie datorita unor accidente rutiere, a unor recorasari, a unor achizitii de noi masini si inmatriculare a acestora, ne gandim sa revopsim  automobilul.  Insa cum putem sa facem aceste operatiuni incadrandu-ne intr-un buget cat mai mic si intr-un timp rezonabil? Piata de specialitate ofera astazi, chiar si in tara noastra o gama variata de solutii.  Descopera gama de vopsea auto potrivita masinii si stilului tau!

 

Totusi, chiar datorita acestei variatii extrem de bogate, confuzia se poate sa apara  in randul utilizatorilor – atat cat priveste necesitatea aplicarii unui grund auto, a unor vopsele potrivite, a lacurilor potrivite si asa mai departe. Cu minime cunostiinte, urmand instructiunile producatorului,  se pot obtine rezultate foarte bune,  intr-un timp relativ scurt. Care sunt pasii cei mai importanti pe care trebuie sa ii luati in calcul?

1. Gasirea si aplicarea unui grund auto potrivit – este procesul necesar anterior vopsirii (intalnit si in alte domenii, nu doar cel auto, ci si industrial, al mobilei, etc) prin care suprafata respectiva este pregatita, spre a  anticipa sau preveni ca vopseaua sa reflecte posibile probleme (cum ar fi crapaturile, bulele etc); mai mult decat atat, respectivului strat i se confera un pus de durabilitate.  Anterior acestui proces trebuie sa curatam suprafata,  in mod corect. Exista in oferta atat grunduri la cutie cat si grunduri la spray.

2. Aplicarea vopselei este  evident urmatorul pas. Selectia din gama de vopsea standard, cu culori perlate pure, cu tonuri metalizate sau gri aluminiu pure este un pas pentru cei mai conservatori. Pentru persoanele care vor sa iasa in evidenta, o gama extinsa de  vopsele cu efecte speciale pot fi luate in calcul – aici, oferta acopera foarte multe nevoi

– vopsea auto crom

– vopsea auto holografica

– vopsea auto cameleon

– vopsea auto uv

– vopsea auto perlata

– vopsea auto termocromica

– vopsea auto fotocromica

– vopsea auto metalizata

– vopsea auto cu efect de marmura sau cristal

– vopsea auto cu efect mat

– vopsea termorezistenta.

Foarte multe  informatii ar putea fi  alocate fiecarei dintre aceste categorii. Insa despre atuurile fiecarui tip de vopsea, modul de folosire, recomandari si instructiuni vorbesc paginile produsului – este de preferat sa cautati materialele ajutatoare in limba romana.

3. Folosirea unui lac auto potrivit pare a fi optiunea cea mai potrivita, indiferent de tipul de vopsea aplicata anterior.  Lacul ales trebuie sa fie rezistent la temperaturi joase  dar si ridicate, sa confere o durabilitate crescuta, sa fie lucios. La fel cum produsele anterior enuntate sunt atat de variate si lacurile pot fi de tip mat, ceramic sau anti UV.  Ele vin cel mai adesea la pachet complet (lac + intaritor + diluant).

 

Unele centre auto sau magazine online de specialitate ofera spre vanzare kituri complete – precum www.stardustcolors.ro.  Cu livrare rapida, aceasta solutie se va dovedi cea mai potrivita, indiferent de nevoile iubitorilor de masini. De la produse simple de vopsea auto metalizata pana la variante specifice segmentului de tuning, se poate  gasi solutia corecta, intr-un timp scurt.

Related posts
Tuning

De unde iei anvelope prin Bucuresti

Tuning

Este nevoie de un carlig de remorcare pentru modelul Vw Sharan?

Tuning

3 motive reale pentru care sa optezi pentru tuning auto atunci cand simti nevoia unei schimbari in ceea ce priveste autovehiculul pe care il conduci

Tuning

Orice carlig de remorcare Ford Transit este bun

Sign up for our Newsletter and
stay informed