Destinatii Turistice

Despre atractiile turistice

Catedrala Notre DameTurismul face parte din viata fiecaruia dintre noi, intrucat la un moment dat, toata lumea vrea sa calatoreasca, sa afle, sa cunoasca, sa se relaxeze. In acest articol, va voi enumera cateva din cele mai frumoase atractii turistice din capitale ale europei si nu numai.

In primul rand, as vrea sa enumar cateva tari faimoase si impresionante prin istorie, notorietate, sau orice altceva care reprezinta atractii America de Sud. Iata asadar, cateva din tarile in care v-as recomanda sa mergeti daca vreti sa vizitati America de Sud: Brazilia, Chile, Paraguay, Argentina, Bolivia, Columbia, Ecuador, Peru si Venezuela. Din aceasta lunga lista, alegeti voi un loc in care sa petreceti un concediu de vis.

Daca insa nu sunteti in asentiment cu tarile din America de Sud, haideti sa vedem ce mai gasim in alte parti.

Atractii Budapesta de exemplu, sunt destule incat sa vreti sa faceti macar o excursie in acest oras.

Ati putea vizita Palatul Regal, Cladirea Parlamentului ati putea sa va plimbati cu furnicularul sau cu mocanita sau ati putea alege din zecile de muzee raspandite in intreg orasul.

Tot pentru un concediu sau excursie, ati putea lua aminte la atractii Casablanca. Suna boem, orienta, turcesc. Si cam asa si este. Aici puteti alege sa vizitati Palatul Mohamed al V-lea, unul din cele mai bune exemple arhitecturale ale coloniilor franceze, Muzeul Iudaismului Marocan, Medina sau Lusitania, cartierul evreiesc al orasului Casablanca.

O tara situata mai aproape de noi, pentru o excursie mai in graba sau un concediu mai scurt, ar fi Strasbourg din Franta. Daca ajungeti aici, puteti vizita de exemplu, Catedrala Notre Dame care de fapt este si cel mai cunoscut obiectiv turistic al acestui oras.

Daca nimic din ce am expus mai sus nu va prieste, va recomand in final Roma cu toata atmosfera vechiei civilizatii ce au avut centrul exact aici. Puteti astfel sa vizitati Coloseumul-ul, Columna lui Traian, Forumul Roman, Via Apia, cel mai cunoscut drum in intreaga lume, pe vremea imperiului roman, sau una din cele mai cunoscute fantani din Italia, Fontana di Trevi.

Related posts
Destinatii Turistice

Eforie-Nord mai frumoasa ca niciodata!

Destinatii Turistice

S-a dat startul la petrecere in Mamaia!

Destinatii Turistice

Descopera Barcelona prin intermediul uni city break

Destinatii Turistice

Exploreaza lumea cu Dante travels

Sign up for our Newsletter and
stay informed