Auto

Detailing auto pentru Opel Vectra!

Inainte de polish - Detailing auto

Far inainte de polish

Far dupa polish - Detailing auto

Far dupa polish

Este detailing-ul auto un servicu care se adreseaza doar detinatorilor de Mercedes? Dar daca am un Opel Vectra din ’96?

Pot sa-i intreb pe baietii de la Top Detail: “Cam cat ar costa un detailing auto pentru Vectra mea?” Raspunsul este: “Cu siguranta ca DA!”

Detailing-ul auto este inca un mit in Romania, un mit care spune ca doar proprietarii de masini de lux pot beneficia de acest serviciu. Un lucru cat se poate de neadevarat. De fapt, cu exceptia ramurei de „Detailing Exterior” care se ocupa cu refacerea luciului lacului si al vopselei, detailing-ul auto presupune servicii ce tin de siguranta si sanatatea dumneavoastra.

Cum anume, ma veti intreba? Va voi raspunde explicand ca procedeul de “Polish Faruri” tine de siguranta dumneavoastra.

Farurile sunt protejate la exterior de o suprafata de plastic; acest plastic se zgarie cu timpul si uneori chiar se poate toci. In aceasta situatie, a farurilor tocite si zgariate, lumina farurilor nu mai este dispersata in modul dorit de inginerii auto, ci este imprastiata in toate directiile. In acest moment masina dumneavoastra devine prea periculoasa pentru a fi condusa noaptea. Pentru a remedia acest aspect, suprafata exterioara, din plastic, a farurilor este restaurata prin polishare. Astfel, prin procesul de detailing auto “Polish Faruri” se poate reda farurilor masinii dumneavoastra stralucirea si claritatea dorita, fiind un serviciu necesar pentru masinile mai batrane si nu unul de fite.

Un alt aspect al detailing-ului auto care tine de sanatatea dumneavoastra, de aceasta data, este curatarea tapiteriei auto. Acest aspect tine de ramura de “Detailing Interior” si este foarte important deoarece o tapiterie murdara, in afara de un aspect urat al interiorului masinii,  presupune si microbii care va pot imbolnavi atat pe dumneavoastra cat si, mai rau, pe copii dumneavoastra!

Curatarea profesionala a tapiteriei se face folosind solutii de curatare cu aburi, care vor scoate si petele cele mai rezistente si microbii. Desigur ca ramura de “Detailing Interior” se ocupa si cu restaurarea partilor din plastic cum ar fi: un bord zgariat sau partile portierelor ce au un aspect imbatranit, folosit.

Cu speranta ca v-am convins ca serviciul de detailing auto nu este doar de fite, ci  este necesar pentru siguranta si sanatatea dumneavoastra, Va Salut!

Related posts
Auto

Ce probleme apar la mașini cel mai des iarna?

AutoAuto-Moto si transporturi

Top 3 sfaturi de care trebuie sa tii cont, ca sa nu fii inselat atunci cand inchiriezi o masina

AutoAuto-Moto si transporturi

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen si Ford - cele mai vandute masini sh din Germania

Auto

Sfaturi pentru a promova mai usor examenul auto

Sign up for our Newsletter and
stay informed