Turism

Detalii utile despre Indonezia

Pentru a avea parte de o calatorie reusita in Indonezia, trebuie sa stiti totul despre aceasta tara, ca sa va puteti pregati cu adevarat de calatorie. Ca sa aflati rapid tot ce trebuie sa stiti, va recomandam sa tineti cont de urmatoarele randuri, deoarece va prezentam detalii care o sa va fie de folos.

Informatii despre Indonezia

Indonezienii sunt foarte mandrii de tara lor si acest lucru nu este de mirare, pentru ca nu este doar o tara foarte mare, ci si extrem de frumoasa. Nu detine numai nenumarate atractii turistice, ci si peisaje naturale minunate. Descoperirea acestor atractii turistice este cel mai important motiv pentru a vizita aceasta tara, insa ca sa puteti ajunge in cele mai frumoase locuri, va trebui sa stiti totul despre tara si in acest caz o sa va fie de mare ajutor articolele prezentate pe siteul www.indonezia.net.

Trebuie sa stiti insa despre Indonezia care are denumirea oficiala Republica Indonezia si se afla in zona sud-estica a Asiei. Aceasta tara este alcatuita din 17.508 de insule, astfel relieful Indoneziei este foarte variat si o sa aveti ce vizita cu ocazia drumetiilor. Capitala tarii este Jakarta, un oras mare si de asemenea cu multe atractii turistice. Jakarta este un oras activ atat ziua, cat si noaptea, deci sigur veti avea o calatorie pe cinste, alegand acest oras ca destinatie.

Atractiile turistice ale Indoneziei

Indonezia nu este frumoasa si adorata numai peisajelor naturale si datorita oraselor, ci si cladirilor vechi care fascineaza pe toata lumea. Dintre toate, templele sunt cele mai vizitate si cateva dintre acestea sunt urmatoarele:

  • Templul de la Prambanan
  • Templul Pura Besakih
  • Templul de la Borobudur
Related posts
Turism

A fost facut anuntul. Cand va fi deschis sezonul estival in Bulgaria?

Turism

Ursula Van der Leyen avertizeaza europenii sa nu isi faca rezervari pentru vacanta de vara

Turism

Virgil Popescu: „Fac apel la romani, la cei care au platit avansuri, sa nu mearga sa ceara intr-un ritm sustinut”

Turism

Turist in Bucuresti. Cand este cea mai buna perioada pentru a vizita capitala, in functie de starea vremii?

Sign up for our Newsletter and
stay informed