Sanatate

Detoxifiere completa cu Zeolit Spectrum, mineralul vulcanic cu o istorie de milioane de ani

Daca nu ai incercat pana in acest moment o cura de detoxifiere, este un semnal cat se poate de clar ca e timpul sa dai un restart organismului tau. Eliminarea tuturor toxinelor si a metalelor grele din corpul nostru trebuie sa fie o prioritate, intrucat ne impacteaza sanatatea si functiile vitale ale organismului.

In acest sens, un produs deosebit de eficient este Zeolit Spectrum. Este foarte cautat in acest moment, dar nu intamplator: rezultatele pe care le obtii in urma unei cure de detoxifiere cu Zeolit Spectrum sunt uimitoare.

Ce este zeolitul micronizat?

Zeolitul este un mineral vulcanic cu o istorie de multe milioane de ani, format exclusiv prin imbinarea lavei fierbinti cu apa oceanului sau a marii. Exista mai multe tipuri de zeoliti naturali, dintre care o singura categorie se foloseste in industria medicala. Este vorba de zeolitul clinoptilolitic, dublu activat, micronizat, care are o puritate extraordinara si proprietati deosebite, spre deosebire de celelalte categorii de zeoliti. Acesta este folosit in componenta produsului natural Zeolit Spectrum si are o eficienta de nivel inalt.

Una dintre proprietatile speciale ale zeolitului dublu activat este structura sa moleculara, care se descrie sub forma unui tetraedru. In centru are un atom de siliciu, iar in colturi atomi de oxigen, care dau nastere unui numar multiplu de forme, ce se aseamana cu un fagure. Reteaua de canale si cavitati permite absorbtia.

TOP motive pentru care merita sa incerci Zeolit Spectrum

Daca nu ai auzit de Zeolit Spectrum pana acum, este momentul sa il incerci. Acest produs natural vine la pachet cu multiple beneficii pentru organismul tau. Iata cele mai importante motive sa-l consumi:

  1. Este cel mai bun detoxifiant de pe piata

Nu exista un detoxifiant mai puternic si mai eficient cum este cel bazat pe zeolit dublu activat. In contextul in care traim intr-o societate consumerista, in care in fiecare zi suntem expusi la mai mult de 200.000 de chimicale prezente in aer, apa si in alimente, organismul nostru are nevoie de detoxifiere. In fiecare an, mai bine de 1000 de substante chimice noi apar, multe dintre ele avand capacitatea de a induce mutatii la nivel de ADN. Sa gasesti cel mai bun detoxifiant de pe piata este si trebuie sa fie o prioritate pentru tine.

  • Este singurul produs avizat pentru consum intern

In anul 2018, foarte multe produse ce aveau in componenta zeolit au fost retrase de pe piata. Pana astazi comercializarea lor este interzisa, intrucat nu prezinta siguranta pentru organismul uman. Spre deosebire de acestea, Zeolit Spectrum este indicat in combaterea afectiunilor, dar si in prevenirea acestora. El are la baza activ zeolit dublu, singurul utilizat in industria de medicamente. Producatorul austriac al acestui produs natural premium a testat efectele acestui mineral vulcanic in peste 15 ani de cercetari asidue.

  • Are o larga arie de aplicabilitate

Zeolit Spectrum este indicat pentru o vasta arie de afectiuni, incepand de la boli la nivel gastric si la nivel intestinal, pana la afectiuni ale sistemului osos si cerebral. Avand la baza activ zeolit, acest produs reda echilibrul natural al pH-ului, reduce aciditatea din corp si intareste sistemul imunitar. Corpul tau va deveni mult mai puternic in lupta cu alergenii, virusurile si bacteriile, iar tu iei vei recastiga vitalitatea si energia.

Date de contact:

Tel: 0740 611 482

E-mail: office@zeolitspectrum.ro

Related posts
MedicinaSanatate

Implante dentare: 5 lucruri pe care trebuie să le știi

MedicinaSanatate

Care sunt cele mai cautate si de calitate modele de aparate auditive de pe piata? Afla acum

Sanatate

Mastopexia: Operatia care îți poate schimba viaţa

Sanatate

5 motive să porți aparat dentar

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *