SanatateSuplimente si Vitamine

Detoxifierea cu zeolit activat: functioneaza sau este doar un mit?

La inceput de toamna, „detoxifierea” este pe buzele tuturor. Ne curatam nu doar locuintele, ci si trupul si mintea, pregatindu-ne de sezonul friguros. Metodele de detoxifiere se tin lant in formulurile online, unde mamici din toata lumea discuta despre tehnici traditionale si moderne de curatare a organismului.

Ei bine, una dintre cele mai populare metode este cunoscutul zeolit activat, minereul vulcanic aparut acum multe milioane de ani, a carui proprietati sunt unice pana la ora actuala. Este mit sau adevar? Cat de eficient e si cum functioneaza acest produs natural premium, descoperi in acest articol care iti ofera raspunsurile.

Ce este special la acest mineral vulcanic unic in Romania si in lume

Zeolitul este mai mult decat un mineral. Avand originea vulcanica, el s-a format in momentul in care lava fierbinte a intrat in contact cu apa marilor si a oceanelor. Structura acestui element natural a reprezentat pentru foarte multi ani subiectul de cercetare al oamenilor de stiinta. Este considerat un element aproape miraculos, intrucat reuseste sa combata si sa previna afectiunile intr-un mod revelator.

Exista un singur tip de zeloit care se utilizeaza in industria medicala, insa, acesta fiind zeolitul de tip clinoptilolitic, dublu activat, micronizat si purificat. Chiar si in prezent, studii si teste de renume mondial se invart in jurul acestui subiect impresionant pentru activitatea medicala. Structura moleculara a zeolitului este deosebita, fiind descrisa de cercetatori ca fiind un tetraedru. Atomul de siliciu este central, iar cei de oxigen in colturi.

De ce este zeolitul cel mai bun detoxifiant de la ora actuala

Nu exista un produs sau o reteta mai eficienta decat zeolitul dublu activat. In acest moment, oricat de mult ne dorim sa profitam de legumele si fructele proaspete si de retetele preparate natural de catre noi, in realitate ar trebui sa consumam cantitati enorme de vegetale, pentru a ajunge aproape de efectul oferit de zeloit.

Daca anumite retete de detoxifiere exclud complet consumul de grasimi si de proteine de origine animala, acest supliment alimentar – Zeolit Spectrum – nu impune absolut niciun regim special. Singura conditie este consumul de apa, care trebuie sa ajunga la minim 2 l – 3 l pe zi. Zeolit Spectrum e, totodata, singurul produs natural cu zeloit activat, ce detine avizul pentru consumul intern. El este sub forma unor capsule, usor de inghitit, si necesita o cura de minim 3 luni, maxim 6 luni, in functie de caz. Merita!

Nu, nu este un mint: detoxifierea cu zeolit activat e cea mai eficienta solutie

Nu este un mint si nu o spunem noi, ci studiile si cercetarile pe baza acestui subiect. Zeolitul a devenit o arma puternica pe care i-o putem oferi organismului, astfel incat sa aiba parte de o curatare completa.

E cat se poate de real: cu nici 200 RON cat costa o cutie de Zeolit Activat, iti vei purifica organismul si vei veni in sprijinul sau, intarind sistemul imunitar si reglandu-ti nivelul pH-ului. Daca iti doresti sa faci o buna investitie toamna aceasta, alege sa investesti in tine si in sanatatea ta. Profita de pachetul promotional cu 2 sau 3 flacoane de Zeolit Spectrum si bucura-te de un plus de sanatate, vitalitate si energie. In plus, vei scapa rapid de kilogramele in plus, alaturi de toxinele si metalele grele care iti puteau produce afectiuni.

Date de contact:

Tel: 0740 611 482

E-mail: office@zeolitspectrum.ro

Related posts
MedicinaSanatate

Implante dentare: 5 lucruri pe care trebuie să le știi

MedicinaSanatate

Care sunt cele mai cautate si de calitate modele de aparate auditive de pe piata? Afla acum

Sanatate

Mastopexia: Operatia care îți poate schimba viaţa

Sanatate

5 motive să porți aparat dentar

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *