Jocuri

Dinozaurii, un subiect fascinant pentru copii

jocuri dinozauriDaca esti arheolog, sau iti doresti sa studiezi pentru a fi unul, sau pur si simplu daca iti place sa dezgropi de sub pamant diverse artefacte preistorice si alte chestii antice, care au existat in vremuri de mult apuse, atunci e aproape sigur ca esti o persoana care ar putea fi interesata de subiectul dinozaurilor. Pentru ca acestia au trait acum milioane de ani, iar pamantul este plin cu fosilele lor. Daca stii unde sa cauti, evident.

E foarte fascinanta existenta pe care au dus-o aceste fiinte. Nu degeaba multi i-au studiat o viata intreaga, chiar daca e incredibil de greu sa afli date concrete si veridice despre ei, din moment ce au existat acum atat de multi ani. Dar cu ambitie si perseverenta se poate reusi. Pentru cei care nu pot sa iasa pe teren pentru a putea face sapaturi si a le descoperi secretele, exista un mijloc modern prin care ei se pot simti aproape de aceste fiinte fabuloase: jocurile cu dinozauri. Multe dintre ele chiar simuleaza arheologia, astfel ca te poti simti ca si cum te-ai afla undeva in Africa, cu toate ustensilele necesare langa tine, gata sa dai la o parte pamantul in speranta gasirii celor mai frumoase fosile.

Pe langa genul asta de jocuri, mai sunt si cele fantastice, in care dinozaurii sunt chiar personaje vii ce joaca diverse roluri: de la un dinozaur care merge pe bicicleta pentru a aduna monede si pana la dinozauri in roluri negative, gata sa te manance si de care trebuie sa fugi neaparat pentru ati indeplini cu succes misiunile. Depinde de tine pe care le vei alege si de preferintele tale: daca iti plac premizele mai realiste, probabil ca ar trebui sa cauti jocurile care se axeaza pe simularea arheologiei, daca vrei doar sa te distrezi, cealalta categorie s-ar putea sa iti faca mai mult cu ochiul. In orice caz, in final jocurile cu dinozauri sunt o inventie perfecta pentru absolut orice pasionat de asemenea subiect. Noi stim un site, se cheama jocuricudinozauri.com iar aici poti gasi tot felul de asemenea jocuri asa cum iti spuneam mai sus.

Related posts
Jocuri

De ce sa-i lasati pe cei mici sa se joace online

Jocuri

Care sunt cele mai cunoscute jocuri online

Jocuri

Lego, jucariile educative pentru copii

Jocuri

Jocurile cu Dora, preferate de copiiii curiosi

Sign up for our Newsletter and
stay informed