Alte Domenii

Discutii intre copii

Discutii intre copiiAs vrea sa va intreb , va mai amintiti oracolele ? Cand la scoala marea majoritate a copiilor aveau tot felul de jurnale pline de poze , pagini scrise de tot felul de colegi si prieteni . Comunicarea era foarte diferita de ceea ce se intampla astazi cand avem tot felul de programe gen messenger , skype . Facebook , Hi5 etc.  Nimeni nu simtea atunci lipsa acestor facilitati.

Ma uit acum si nu imi vine sa cred ce cunostiinte poseda uni copii,  sunt capabili sa folosesca computerele si sa navigheze online , acum 15 ani ar fi parut Sience Fiction asa ceva , dar astazi pare ceva normal , amintitiva ce spatiu ocupa un super computer .

Ma intreb cum va arata comunicarea peste inca 10 ani ? Se vor mai folosi pc-urile? Oare vor mai exista pozele sau vor fi doar holograme ? Vor fi copii capabili sa conduca nave spatiale ?

Una peste alta ce vreau eu sa povestesc este ca lucrand cu copii , am o afacere in domeniul divertismentului , sunt nevoit sa fiu la curent cu noutatile din lumea lor , ce desene sunt la moda , ce presonaje au succes , cum prefera cei mici sa piarda timpul , am descoperit ca pe piata este cerere pentru un portal online dedicat copiilor similar cu facebook si uita asa a aparut chat copii , un loc unde copii vor putea avea aceleasi facilitati ca si adulti pe facebook . Aici copii pot sa se bucure de multe jocuri gratuite , pot viziona videoclipuri , filmulete , desene animate , pot discuta online cu prieteni si multe altele .

Related posts
Alte DomeniiDIVERSE

Descopera toate informatiile necesare despre tatuajele pentru barbati

Alte Domenii

9 pasi pentru a-ti curata biroul in doar 10 minute

Alte Domenii

Ce trebuie sa stii despre sablarea cu nisip?

Alte Domenii

Ce sa pariezi daca vrei sa castigi?

Sign up for our Newsletter and
stay informed