Medicina

Doctori aradeni profesionisti in diverse specializari

Pacientii doctorilor din Arad spun despre cei cu care au avut de-a face ca sunt profesionisti, serviciile oferite de ei sunt de calitate, acestia au reusit cazuri foarte grele fara sa dea dovada de indiferenta si de superficialitate. Majoritatea medicilor din Arad si-au inceput cariera la Spitalul Judeteam al orasului, dupa care cei care au avut o cariera de succes au fost selectati pentru a lucra in Clinica Universitara Arad, aici exista o echipa de doctori profesionisti consideratie pe baza rezultatelor cei mai buni doctori din sistem, atat pri serviciile oferite cat si prin respectul fata de pacienti care este din ce in ce mai rar intalnit.

Echipa de elita a doctorilor din Arad

Cativa medici foarte buni s-au asociat si format o echipa de profesionisti, reusind sa aduca prestigiul clinii in cadrul careia acestia lucreaza prin rezultatele foarte bune pe care le-au avut mai ales in domeniu in chirugia generala. Cei mai buni medici chirurgi din clinica Aradeana, sunt: Dr. Cristi Tarta, Dr. Carmen Neamtu, Dr. Ion Botezatu, cu timpul alti doctori foarte buni au fost selectati pentru a face parte din aceasta echipa, precum Dr. dermatolog Victor Neamtiu, Dr. urolog Dragos Botezatu, Dr.internist Amelia Uzum, dr. ortoped Adrian Tarnau, Dr. grastroenterolog Buragohain Gunajeet.

Operatie foarte grea executata de medicii din Arad

Medicii din Arad si-au dovedit maestria si profesionalismul printr-o operatie foarte complicata de inima, operatie fiind cu atat mai cmplicata cu cat pacianta avea 72 de ani, acestia au inlocuit o valva aortica calcifiata. Aceasta operatie a fost facuta tot de catre echipa de elita de medici din cadrul Clinicii Universitare din Arad.

Unitatea de Primiri Urgente este supravegheata si ea de un doctor profesionist

Unitatea de Primiri Urgente este si ea foarte apreciata de pacientii pentru serviciile de calitate si rapiditatea, ea este condusa de Dr. Marius Ozarchevici, un doctor de exceptia foarte dedicat meseriei pe care o face. Desi este un medic tanar, a devenit cunoscut pe baza rezultatelor bune pe care le-a avut cu echipa si pe baza incercarii lor de a face unitatea cunoscuta.

Chirurgia plastica are si ea un profesionist

Sectia de Chirurgie plastica din Arad a devenit destul de cunoscuta in urma performatelor pe care le-a avut Dr. Horia Siclovan in chirurgia plastica si microchirurgia reconstructiva. Acesta a facut un curs de specializare in Brazilia, aceasta specializare a fost recunoscuta in Romania Emiratele Arabe Unite. Doctorul Horia Siclovan este membru al echipei din cadrul Spitalului Clinic Medlife-Genesis si in Clinica Paltinul Sibiu.

Related posts
MedicinaSanatate

Implante dentare: 5 lucruri pe care trebuie să le știi

MedicinaSanatate

Care sunt cele mai cautate si de calitate modele de aparate auditive de pe piata? Afla acum

Medicina

Ce este o artroscopie ?

Medicina

Cum protejeaza pielea organismul uman. Despre rolul barierei cutanate

Sign up for our Newsletter and
stay informed