Tuning

DVD auto Logan

dvd auto LoganToate marcile noi de masini, se bucura de dotari suplimentare care mai de care mai interesante. Daca Dacia Logan este masina romaneasca, nu inseamna ca nu poate fi dotata cu astfel de gadget-uri. Mai exact, voi vorbi in acest articol despre un dvd player auto cu navigatie Logan.

Dar mai intai, haideti sa vedem un pic evolutia Dacia Logan.

In 1999, Dacia este preluata de catre Renault. In 2004, se lanseaza la Paris, primul model de Logan care costa 5800E, fara prea multe dotari.

O masina ieftina. O masina cu costuri mici de intretinere si cun un consum mai mult decat acceptabil.

Loganul a avut vanzari record atat in tara cat si in afara tarii. Mai exact, s-a vandut in numar record in tari ca Franta, Italia sau Spania.

In 2006, a suferit mici modificari, predominant pe interior, moment in care s-a facut si mai mult loc pentru un sistem navigatie logan, sistem despre care vom afla in randurile ce urmeaza.

Este vorba despre modelul EDT-719 care are atat caracteristicile unui player muzical pentru masina cat si a unui sistem complet de navigatie prin GPS.

In primul rand, observam ecranul LCD cu o diagonala de 7” si redare HD la o rezolutie de 800×480 pixeli.

Urmeaza radio tuner-ul am/fm, un radio standard ce functioneaza cu tehnologia RDS.

Urmeaza functia de player muzical ce aduce mai multe facilitati, cum ar fi umblarea prin biblioteca muzicala de pe stick, card sd, memorie interna sau memoria telefonului conectat prin bluetooth, cu interfata iPod.

Nu in ultimul rand, amintim ca acest sistem de navigatie, permite navigarea prin GPS.

Alaturi de alte accesorii multimedia oferite de magazinul specializat pe navigatii dedicate Edotec.ro, noile tehnologii se pot coneta cu usurinta la computerul de bord, camerele de marsalier sau senzorii de parcare existenti.

Unic importator al firmei germane Dynavin pentru Romania, edotec.ro comercializeaza online navigatii auto cu dvd, interfete de interconectare, tv tunere si alte accesorii multimedia pentru autoturisme.

Related posts
Tuning

De unde iei anvelope prin Bucuresti

Tuning

Este nevoie de un carlig de remorcare pentru modelul Vw Sharan?

Tuning

3 motive reale pentru care sa optezi pentru tuning auto atunci cand simti nevoia unei schimbari in ceea ce priveste autovehiculul pe care il conduci

Tuning

Orice carlig de remorcare Ford Transit este bun

Sign up for our Newsletter and
stay informed