Publicitate

Editia a doua a Cupei Unior si-a desemnat castigatorii

Cea de a doua editie a Cupei Unior la Autoslalom s-a desfasurat in zilele de 10 si 11 august 2013 pe noul Circuit de la Prejmer, jud. Brasov.

Aceasta editie a reprezentat etapa a 5a din cadrul Campionatului National de Autoslalom 2013. La aceasta etapa au luat startul 26 de piloti. Acestia s-au inscris si au concurat la 6 clase. In premiera pentru acest sezon, datorita participarii a 7 autoturisme VW Lupo, s-a premiat separat si clasa monomarca.


Sustinatorul acestei etape – Unior Tepid, a prezentat gama completa a sculelor auto si de bicicleta ale producatorului sloven Unior, unul dintre liderii in domeniul sculelor de mana profesionale. Specialistii Unior Tepid au efectuat demonstratii pentru echipajele care au dorit sa afle o modalitate mai rapida de interventie in cadrul concursurilor la care acestea participa. Publicul larg a beneficiat de surprize placute din partea sponsorului care a organizat o tombola cu premii.


Unior dezvolta permanent scule si dispozitive profesionale pentru intretinere si reparatii. Avantajele solutiilor tehnologice moderne folosite de catre Unior duc la cresterea flexibilitatii proceselor de productie.


Unior Tepid are ca obiectiv dezvoltarea comunicarii catre service-urile auto prin informare despre produsele pe care le le distribuie (intreaga gama de produse distribuite se afla in permanenta pe stoc) si consultanta de specialitate pentru service-urile care doresc sa achizitioneze programe integrate de scule profesionale.

Related posts
Publicitate

Tipografia TipoHelp Suceava

Publicitate

Cum Sa Realizezi Fotografia Perfecta?

Publicitate

Solutia perfecta pentru promovarea activitatii tale

Publicitate

Despre modelul de laminator – Surelam 100S de la GMP

Sign up for our Newsletter and
stay informed