Turism

Eva Air va oferi internet WI-Fi in aeronave din 2013

Eva AirCompania aeriana Eva Air a anuntat ca incepand cu anul 2013 va oferi servicii de internet Wi-Fi in cadrul aeronavelor Boeing 777-300ER. Oficialii companiei au precizat ca pasagerii care vor achizitiona bilete de avion catre Taiwan vor beneficia de servicii de internet de mare viteza.

Eva Air va dota mai multe aeronave cu Wi-Fi din 2014

Purtatorul de cuvant al Eva Air a mentionat ca operatorul aerian va extinde numarul de zboruri in Asia incepand cu luna noiembrie a anului 2013. Tot atunci, Eva Air va primi alte doua aeronave Boeing 777-300ER pe care le va dota cu sistemele necesare furnizarii internetului Wi-Fi. Pentru a introduce serviciile de Wi-Fi in aeronave, Eva Air va lucra cu expertii de la Panasonic. Inginerii de la Panasonic au mentionat ca vor introduce sisteme performante pentru furnizarea de internet, dar si un sistem de divertisment, denumit eX3. Serviciile de divertisment vor fi disponibile pe device-urile pasagerilor care au ca sistem de operare Android sau Iphone. Nieh, vicepresedintele Eva Air, a mentionat ca sistemul Panasonic eX3 este cel mai performant din lume si permite upgradarea automata a bazei de date de filme, muzica sau jocuri. Panasonic eX3 este un sistem ce va fi conectat la internet si care are la baza un script care preia ultimele noutati in materie de divertisment. Astfel, pasagerii Eva Air care vor calatori cu aeronava Boeing 777-300ER vor beneficia de cele mai noi optiuni de divertisment. Nieh a mai spus ca sistemul online este usor de utilizat si va fi redat pe ecran HD.

Purtatorul de cuvant al Eva Air a precizat ca seviciile de internet si sistemul eX3 va fi disponibil pentru toti pasagerii, chiar daca vor achizitiona bilete de avion ieftine la clasa economic.

Eva Air este o companie aeriana din Taiwan care detine o baza principala pe Aeroportul International Taoyua. Operatorul asiatic ruleaza zboruri spre destinatii internationale precum: Asia, Australia, Europa si America de Nord. Eva Air este una dintre cele patru companii care vor face parte din Star Alliance pana la finalul anului 2014. Organizatia detine in prezent o retea de 30 de companii aeriene (26 de companii la care se adauga inca 4 membrii ce vor fi acceptati in viitorul apropiat). Companiile aeriene din cadrul aliantei vor oferi pasagerilor peste 22.000 de zboruri zilnice, in 1.345 de destinatii, din 191 de tari.

Sursa – http://e-bileteavion.biz/https://www.evaair.com/

Related posts
Turism

A fost facut anuntul. Cand va fi deschis sezonul estival in Bulgaria?

Turism

Ursula Van der Leyen avertizeaza europenii sa nu isi faca rezervari pentru vacanta de vara

Turism

Virgil Popescu: „Fac apel la romani, la cei care au platit avansuri, sa nu mearga sa ceara intr-un ritm sustinut”

Turism

Turist in Bucuresti. Cand este cea mai buna perioada pentru a vizita capitala, in functie de starea vremii?

Sign up for our Newsletter and
stay informed