Sport

Ghid de pariere pentru incepatori

Pariurile incep sa devina din ce in ce mai “la moda” printre romani, datorita faptului ca exista multe case de pariuri ce ofera cote din ce in ce mai interesante. Daca in trecut, pariorii aveau optiuni limitate din punct de vedere al cotelor (majoritatea caselor de pariuri ofereau cote doar pentru rezultatele 1×2 clasice), in prezent putem gasi o sumedenie de cote pentru diferite tipuri de pariuri. Acum se poate paria si pe numarul cornerelor, al cartonaselor, minutul primului gol, jucatorul care marcheaza primul intr-un meci, si asa mai departe. Toate aceste cote aditionale au contribuit la inmultirea jucatorilor de pariuri.

Cum sa alegi casa de pariuri potrivita

  1. Analizeaza cotele: Da! Este esential sa-ti alegi o casa de pariuri atunci cand vrei sa incepi o strategie de pariat care sa-ti aduca un anumit profit lunar. Fiecare agentie de pariuri ofera cote diferite si optiuni de pariuri diferite. Spre exemplu, daca la o anumita casa poti paria pe un meci ca se marcheaza intre 1 si 3 goluri, la alta casa de pariuri acest tip de pariu nu exista, sau poate fi identificat sub o alta forma (sub 3 goluri). Cotele vor fi diferite de asemenea; e de asteptat ca primul tip de pariu sa aiba o cota mai mare.
  2. Identifica cotele cele mai bune pentru sistemul tau: Daca te-ai hotarat sa urmezi o anumita strategie pe numarul de goluri, trebuie sa casesti mai multe case de pariuri ce ofera cotele cele mai bune pe acest tip de pariu si sa faci o comparatie intre ele.
  3. Fereste-te de casele de pariuri care nu platesc: Desi exista multe agentii de pariuri imprastiate prin toate orasele tarii, trebuie sa stii ca unele dintre ele iti pot crea surprise neplacute. Au existat unele situatii in trecut, cu anumite case de pariuri care nu au platit unele bilete cu un castig substantial. Cu siguranta nu doresti sa intampini aceeasi situatie! Intainte de a alege o anumita agentie de pariuri, trebuie sa citesti toate recenziile scrise de clientii precedenti.

Ti-ai stabilit planul si targetul pentru viitoara luna

Daca vrei sa castigi ceva din pariuri, este obligatoriu sa-ti creezi un plan si sa-l respecti cu strictete. Unii au o intuitie iesita din comun atunci cand vine vorba de pariuri legate de numarul de goluri inscrise intr-un meci, altii au mai mult noroc atunci cand trebuie sa ghiceasca scorul correct al unui meci, insa indiferent de talentul pe care il ai, trebuie sa-ti formezi o strategie care sa te conduca spre profit.

Dup ace ti-ai stabilit strategie, este timpul sa acorzi atentie bugetului initial pe care il poti investi in aceasta mini-afacere. Pentru a iesi pe plus la sfarsitul lunii, trebuie sa stabilesti o limita de pariat pe zi, saptamana sau luna, si sa incerci sa nu o depasesti. Nu-ti doresti ca profitul de pe o zi sa-l irosesti imediat in ziua urmatoare pe un bilet necastigator. Incearca sa pariezi aceeasi suma constant, in asa fel in cat sa fi pe plus la sfarsitul lunii. Acest articol contine de asemenea multe informatii importante pentru un parior incepator.

Related posts
EchipamenteSport

Gama de cauciucuri pentru bicicleta de 26 inch Continental: vezi tot ce trebuie sa stii despre aceste anvelope

EchipamenteSport

E timpul sa iti maresti garderoba cu imbracaminte ciclism: top elemente esentiale

Sport

Cluj, oras european al sportului in 2018

Sport

Unde afli rezultatele din Europa League

Sign up for our Newsletter and
stay informed