Amenajari

Relatia dintre saltele si odihna

Saltelele sunt foarte importante pentru calitatea somnului nostru, pentru modul in care ne odihnim si cum ne simtim restul zilei. Sunt echipamente care ne ajuta, care ne ofera tot ce avem nevoie ca sa dormim confortabil. La fel cum nu alergi la un maraton sau nu urci pe un munte fara echipamentul potrivit, nu trebuie nici sa petreci o treime din viata, pentru ca atat timp petrecem dormind, fara echipamentul potrivit, adica fara o saltea potrivita. Saltelele Prestige sunt unele din cele mai apreciate de pe piata, Prestige fiind unul din cei mai importanti producatori de pe piata romaneasca. Pentru un somn odihnitor, o pozitie corecta si tot confortul de care ai nevoie, foloseste o saltea potrivita, saltele Prestige gasesti la Tamos, intr-o gama larga, de diferite tipuri.

saltele Prestige

Majoritatea oamenilor sunt de acord ca o saltea confortabila este importanta pentru un somn odihnitor, insa nu toti iau masurile potrivite atunci cand salteaua lor nu mai face fata sau devine nepotrivita. Dau vina pe pret, pe buget, pe timp, dar daca luam in considerare faptul ca un pic mai mult de somn, sau o calitate mai buna a somnului poate sa te ajute sa slabesti, poate sa iti imbunatateasca memoria, sa te ajute sa ai o zi mai buna, sa traiesti mai mult – poti sa pui un pret pe aceste lucruri?
Gandeste-te cum ar fi daca in fiecare zi ai umbla cu o pereche de pantofi cu un numar prea mic, sau cu un numar prea mare, cum ar fi, cum te-ai simti? Nu cred ca foarte bine, asa ca de ce ai petrece o noaptea intreaga, o treime din fiecare zi, o treime din viata ta pe o saltea care nu ti se potriveste? Te trezesti obosit, incordat, amortit, cu dureri de spate sau poate te foiesti toata noaptea si nu dormi destul. Nu merita. Schimba salteaua acum, nimic nu este mai important decat odihna ta.

Tamos
Mobila, canapele si saltele de vanzare
Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO
Telefon: 021 255 6677

Related posts
AmenajariCASA SI FAMILIE

Bena basculabila: din ce material este realizată și ce beneficii îți asigură?

AmenajariCASA SI FAMILIE

Tips&tricks: de ce sa investesti intr-un acoperis din tabla faltuita?

AmenajariCASA SI FAMILIE

Afla cum sa alegi semineul perfect pentru acasa!

AmenajariCASA SI FAMILIE

Afla tot ce trebuie sa stii despre pardoselile decorative!

Sign up for our Newsletter and
stay informed