Turism

Ghid turistic pentru Cipru

Vreti sa descoperiti atractiile si bogatiile Ciprului cu ocazia unei calatorii? In cazul aceasta trebuie sa stiti datele generale despre aceasta insula, astfel veti putea sa realizati programul calatoriei, ca sa nu pierdeti vremea cu cautarile, odata ce va aflati la destinatie.

Despre Cipru

Cipru se afla in Marea Mediterana si este a treia insula ca marime, astfel urmeaza dupa insulele Sicilia si Sardinia. Cipru atrage turistii mai ales datorita plajelor interminabile si vremii frumoase, insa trebuie sa stiti ca aceasta tara se poate mandri cu foarte multe peisaje minunate, muntoase, dealuroase si cu campii. Daca nu sunteti un pasionat al sporturilor de apa, atunci puteti sa luati parte la drumetii, iar natura neatinsa din padurile Ciprului cu siguranta o sa va fascineze. Trebuie sa aflati cat mai multe detalii despre turism Cipru, ca sa ajungeti in cele mai frumoase locuri.

Cu ocazia unei calatorii in Cipru o sa aveti ocazia de a cunoaste o noua cultura si istoria veche a acestei tari. Cultura insulei este variata, fiind influentata de mai multe tari. Exista foarte multe atractii care trebuie sa fie vizitate, insa nu trebuie sa mergeti doar intr-un oras, ci si sa calatoriti in orasele mai mari, deoarece in fiecare exista obiecte turistice, mai ales cladiri vechi si nu numai. Orasele in care merita sa calatoriti in Cipru, sunt urmatoarele:

  • Ayia Napa
  • Limassol
  • Larnaca

Desigur, pe langa cladiri trebuie sa vizitati si muzeele sau gradiniile zoologice si parcurile, pentru ca aceasta tara este potrivita si pentru calatoriile cu copii.

Related posts
Turism

A fost facut anuntul. Cand va fi deschis sezonul estival in Bulgaria?

Turism

Ursula Van der Leyen avertizeaza europenii sa nu isi faca rezervari pentru vacanta de vara

Turism

Virgil Popescu: „Fac apel la romani, la cei care au platit avansuri, sa nu mearga sa ceara intr-un ritm sustinut”

Turism

Turist in Bucuresti. Cand este cea mai buna perioada pentru a vizita capitala, in functie de starea vremii?

Sign up for our Newsletter and
stay informed