AfaceriFINANCIAR

Ghidul-Meu.ro lanseaza sectiunea de curs valutar

Pentru ca zilnic tot mai multe persoane cauta cursul valutar pe internet, insa multe dintre site-urile care ofera acest serviciu nu arata asa cum ar trebui sa arate un site in 2016 iar uneori datele furnizate sunt incorecte, Ghidul-Meu.ro a decis sa lanseze propriul serviciu de curs valutar deoarece stim cat de important este pentru voi sa aveti in fiecare zi informatii exacte si afisate intr-un mod cat mai placut si mai usor de inteles despre evolutia cursului valutar.

Astfel, in perioada urmatoare veti gasi la noi pe site si o pagina care va ofera date exacte despre cursul valutar insa nu numai atat. Pe aceeasi pagina se va afla si un convertor valutar astfel incat sa puteti converti imediat fara prea multe batai de cap o suma de bani dintr-o moneda in alta.

Iar daca doriti sa schimbati o suma de bani intr-o alta moneda pentru ca mai apoi sa o convertiti inapoi la o valoare mai mare, va vom pune la dispozitie mai multe grafice care va vor prezenta evolutia valutelor, pentru a sti cat de rentabil este sa schimbati acum o suma din euro in lei (de exemplu) sau va trebui sa mai asteptati putin sa creasca inapoi.

Totodata, daca foarte multe site-uri de curs valutar iti va oferi doar detalii despre valute mai cunoscute, precum Euro, Dolarul sau Lira sterlina, noi va vom prezenta detalii si despre valute nu la fel de populare, precum Dinarul Sarbesc, Peso-ul Mexian, Rupia indiana si multe, multe alte valute care v-ar putea interesa. Totusi, nu uitam ca Euro, Dolarul si cu Lira reprezinta valutele de top, motiv pentru care le veti avea afisate in partea de sus a paginii, cat mai vizibil, astfel incat sa puteti afla mai rapid ce valoare au.

De asemenea, tot la noi pe site veti gasi si un istoric al cursului valutar precum si cursul valutar de la diferite banci, pentru ca informatiile sa fie cat mai exacte si mai utile totodata.

Related posts
AfaceriIndustrieRestaurante

Siguranta in industria alimentara si chimica cu pardoselile Ucrete

AfaceriIndustrie

Lucian Bode: „Va rog sa tineti santierele in ritmul de pana acum”

AfaceriAgriculturaAntreprenoriatIndustrie

Adrian Oros: „O parte din piete au fost inchise, si de aceea am facut apel inca de la inceputul crizei catre administratiile publice locale sa lase pietele deschise”

AfaceriIndustrie

Pirelli Slatina isi suspenda activitatea

Sign up for our Newsletter and
stay informed