Alte Sporturi

Greseli si sfaturi legate de inot

Advertorial

Cand e vorba de sportul preferat, intotdeauna ar trebui sa fim deschisi sa invatam din experienta  altora. De asemenea, este bine sa ne analizam foarte bine pe noi insine, pentru a ne asigura ca anumite greseli nu isi croiesc calea in procesul nostru de imbunatatire. Astfel, identificarea si eliminarea erorilor din activitatea noastra sportiva preferata trebuie sa devina ceva normal – facand asa, vom castiga timp, vom consuma mai putin efort  si vom putea fi mai aproape de nivelul de performanta pe care dorim sa il atingem. Aceste lucruri se aplica si la inot – sa vedem in continuare cateva greseli frecvente legate de practicarea acestui sport (unele dintre ele referitoare la articolele de echipament). O gama variata de ochelari de inot gasesti la Hypersport.ro – pune pret pe aceasta partea a echipamentului, merita!

ochelari inot

Fie ca inoti de placere, din cand in cand, fie te pregatesti pentru o competitie sau pentru triatlon,  este bine sa :

  • Nu te obisnui sa dai jos si sa ajustezi prea des ochelarii de inot. Foarte multe persoane  au acest tic, chiar la intervale foarte scurte: isi scot ochelarii, isi  curata ochii si lasa fata „sa respire” pentru cateva clipe. Chiar daca e tentant, e recomandat sa ii pastrezi pe ochi, pana la incheierea competitiei. Altfel, e ca si cum nu i-ai purta deloc si ai permite apei tratate sa iti ajunga in ochi, pentru ca ii atingi chiar tu.
  • Nu folosi saliva pentru a-ti curata interiorul perechii de ochelari de inot. O solutie la indemana oricui este insa folosirea unui strop de sampon pentru bebelusi – pune putin in interiorul ochelarilor si gata! Adio aburire. Exista si spray-uri special concepute pentru acest lucru, desigur.
  • Incearca sa inoti drept. Pentru acest lucru, trebuie sa stii incotro sa te indrepti. Altfel spus, sa vezi in departare. Acest lucru poate fi mai dificil decat pare, pentru ca iti poate solicita atentia si iti poate afecta ritmul de inot. E important sa exersezi. Nu trebuie sa iesi complet din apa pentru a vedea – priveste in fata, ridica-ti capul deasupra nivelului apei, incat ochii sa fie peste ea.

Daca pana acum nu te-ai bucurat de avantajele pe care le ofera aceasta parte a echipamentului, merita sa arunci o privire peste oferta variata de ochelari inot disponibila aici, online – pentru o suma rezonabila, poti sa iti adaugi performanta si confort stilului de inot!

Related posts
Alte Sporturi

Un nou trend in ciclism – bicicleta fara pedale

Alte Sporturi

Luptătorii Astrei s-au remarcat la Turneul Internaţional al României

Alte Sporturi

Informatii: Este ilegal sa pariezi? Se aranjeaza meciurile?

Alte Sporturi

Pariuri online: “Tipuri de jucatori”

Sign up for our Newsletter and
stay informed